Barcelona Cultura

El circuit incorpora un cicle de cinema per a infants

Audiovisual
17/07/2017
El Petit Cineclub arribarà a la tardor a sis equipaments de Barcelona

Cinema, també per als més petits. Si fa només uns dies us avançàvem que la pròxima edició del circuit del Barcelona Districte Cultural inclouria un petit cicle de cinema documental musical, avui també us podem anunciar la celebració d'un segon cicle, el Petit Cineclub, dedicat al cinema d'animació i que estarà especialment adreçat a nens d'entre 2 i 10 anys.

En la primera edició del Petit Cineclub està previst que participin sis equipaments – els centres cívics Baró de Viver (Sant Andreu), Vil·la Urània (Sarrià-Sant Gervasi), Zona Nord (Nou Barris), Matas i Ramis (Horta-Guinardó) i Urgell (Eixample) així com l'Auditori de Sant Martí. Cada un d'aquests espais acollirà una projecció de cada un dels tres títols seleccionats en aquesta primera edició que tindrà lloc entre els mesos d’octubre i desembre.

Dos dels títols que projectarem són una selecció de curtmetratges. És el cas de Petits herois, que recull les històries d'un seguit de personatges que aprenen a fer front als reptes i a les pors sempre amb humor i enginy; són, per exemple, un petit ocell que té por a volar, un elefant que vol aconseguir una bicicleta de la seva mida; o una taronja que vol sortir de la seva caixa per anar a conèixer a unes pinyes que pensa que li faran el pes. Petits herois està adreçada a nens a partir dels 4 anys. També és una selecció de curts, en aquest cas pensada per a nens a partir dels 3 anys, La sopa de pedres i altres contes capgirats, que reuneix contes de totes les tradicions i històries del folklore infantil.

La tercera pel·lícula que integrarà el cicle és la franco-belga Ernest & Celestine, que recull les divertides aventures entre un ós i una rateta que es fan amics. Aquesta cinta està pensada per a nens a partir dels 6 anys.

La projecció de les pel·lícules, que sempre transmetran valors positius, estarà dinamitzada per un personatge molt especial que, a més convidarà als nens a emportar-se una fitxa d'activitats que poden treballar després a casa amb els pares.

Uns 'Petits herois' de pel·lícula

13/10/2017

El CC Baró de Viver acull la primera projecció del Petit Cineclub

Audiovisual

"Volem arribar a tots els veïns"

08/10/2017

Can Clariana Cultural acaba d'obrir portes, però ja s'ha incorporat al Barcelona Districte Cultural