Barcelona Cultura

El Barcelona Districte Cultural amplia l'oferta per al públic familiar

10/07/2017
'Somnis de sorra' i 'Mobilus' se sumen a la programació pensada per als més menuts

Els més petits són els espectadors més grans. I com que el Barcelona Districte Cultural ho sap, la seva programació els té molt presents. Per aquesta raó la segona edició del circuit incorporarà nous espectacles que estan adreçats al públic familiar i que poden convertir-se en un meravellós entreteniment per a un cap de setmana amb nens: Mobilus, dels Addaura Teatre, i Somnis de sorra, de Borja Ytuquepintas.

El primer a arribar serà Somnis de sorra, que podrà veure's el primer dia del circuit, el 6 d'octubre, als Lluïsos d'Horta. Aquest curiós muntatge ens proposa veure com es poden construir mons fabulosos i impossibles amb la sorra. Borja González els va dibuixant sobre una taula de llum i l'espectador veu com neixen i moren en una pantalla gegant a sobre de la qual es van projectant. La música del piano de Roc Sala i les acrobàcies que també dibuixa Borja González acaben d'arrodonir un espectacle insòlit en el nostre panorama escènic.

Mobilus, d'Addauta Teatre Visual, neix també de la fusió de gèneres: acrobàcies, titelles i teatre d'objectes es fusionen en un espectacle que neix a partir de l'observació de l'obra del nord-americà Alexander Calder –ell va ser el creador dels mòbils, aquestes peces d'art que semblen cobrar vida gràcies al vent i posar-se a ballar– i els Addaura han provat de portar dalt de l'escenari les mateixes sensacions que provoca la contemplació de la seva obra.

Aquests dos muntatges se sumen a altres de la programació del Barcelona Districte Cultural que també estan pensats pel gaudir dels més petits. Entre ells trobem Faristolitis, del Quartet Brossa i el titellaire Jordi Bertran; Amigoo, de Mumusic Circus; o La dernière danse de Brigitte, de Zero en Conducta.

"Ha estat un procés molt participatiu, sense cap jerarquia"

18/07/2018

Marta Galán ens explica com s'està vivint el procés de la creació comunitària de 'Rebomboris'

Art i part

Quan la 'Vida laboral' i la vida no són tan diferents

17/07/2018

'Vida laboral, l'espectacle comunitari que Claudia Faci i un grup de veïns i veïnes ha treballat durant dues setmanes, triomfa en la seva es

Art i part