Barcelona Cultura

BUBBLE

El lado oscuro de las flores
Circ

CC Urgell

Si les flors tenen un costat fosc, com no l’han de tenir també els éssers humans? Però què passa quan el costat fosc es troba al costat del més pur i brillant d’una persona? Què es diuen? Què en pensen l’un de l’altre? Aquestes són les preguntes de les que parteix Bubble, l’espectacle que presenta El lado oscuro de las flores. Les respostes arriben a través del llenguatge que millor coneixen Ginés Belchí i Jesús Navarro: el del circ, el de l’acrobàcia, el de la dansa acrobàtica, el del teatre físic, el de l’acció i el moviment.

“No sabem si el que està en escena és un mateix duplicat, altres cares de la nostra personalitat o simplement algú que ens hem inventat per sobreviure”, ha explicat la companyia. I si no ho saben ells, tampoc ho podem saber nosaltres. Però sí que tenim constància de que els dos individus que es troben dalt de l’escenari, siguin dos éssers diferents o les dues cares del mateix, s’acaronen i s’estomaquen, riuen i ploren, s’apropen i s’allunyen, caminen sobre els peus i sobre les mans, perden el control i el tornen a trobar... De tot això parla Bubble, tot això és el que trobarem en aquesta bombolla en la que no sabem si volem estar sols però a on tampoc hem decidit  qui volem que ens acompanyi.

cia. eldolf El lado oscuro de las flores.

 

FITXA

Direcció e interpretació: Ginés Belchí Gabarrón  i Jesús Navarro Espinosa. Acompanyament en la direcció i recerca artística: Pau Portabella. Producció: LaBonita. Coproducció: Antic Teatre. Música: Jan Benz. Amb el suport de La Central del Circ (BCN) 2R2C Cooperative de rue et du cirque (FRA) La Grainerie (FRA) Hameka DMAM Pirineus de cirque.

LA PREMSA HA DIT:

“Es tracta d'un duel entre dos actors de circ, una lluita de color gris, de cops i carícies des del més íntim, que desemboca en la corporalitat i l’expressió dels cossos. Una paradoxa que delira amb el fet de gaudir de la vida mateixa, reflexionant sobre la necessitat d'existir sol, però sense perdre tots els éssers estimats que ens envolten.” (Elnacional.cat)

Compartir

02 de març 2018

20:00

55'

CC Urgell

Eixample

Urgell, 145

934 53 64 80

Com arribar

El lado oscuro de las flores

El lado oscuro de las flores

Circ

Quan les acrobàcies són dansa

Notícies - 16/02/2018

El lado oscuro de las flores enlluerna l'Auditori Sant Martí

Circ

Quan les acrobàcies són dansa

Notícies - 16/02/2018

El lado oscuro de las flores enlluerna l'Auditori Sant Martí

Circ