Barcelona Cultura

Edició octubre, novembre i desembre

El circuit cultural als barris de tots els districtes de Barcelona. Entrada gratuïta

Sònia Gómez

Teatre

Va estudiar dansa i coreografia a l’ Institut del Teatre de Barcelona i al Performing Arts Research and Training Studios de Brussel·les. Però després ha desenvolupat un llenguatge més proper a la performance que a la interpretació o a la dansa convencionals amb el qual ha construït reflexions a partir de la seva persona: qui ha estat, qui és, qui serà...

Després de treballar amb La Fura dels Baus, La Carnicería i General Elèctrica d’Espectacles (la companyia de Roger Bernat), Sònia Gómez va començar la seva carrera en solitari amb Americana 00. Després ha unificat part de la seva creació en dues trilogies: la Trilogia Egomotion (Yo estoy en este mundo porque tiene que haber de todo, Yo no soy nadie pero me cago en tu puta madre i Yo no hablo inglés, pero a veces me lo paso bien) i la Trilogia Natural (Bass, concert per a animals´05, Natural 2 i Natural 3).

El passat mes de març va presentar al Mercat de les Flors, dins del cicle TRANSaccions, el seu muntatge Dancers, un proyecto de transmisión, en el que col·labora amb Marc Béland, un ballarí veterà de la companyia La La La Human Steps.

Compartir