Barcelona Cultura

Edició octubre, novembre i desembre

El circuit cultural als barris de tots els districtes de Barcelona. Entrada gratuïta

El lado oscuro de las flores

Circ

Per què tenen les flors un costat fosc? No poden ser només bellesa?

Potser perquè són acròbates, perquè estan acostumats a buscar els tres peus del gat per poder caminar sobre les mans, Ginés Belchí i Jesús Navarro van decidir bussejar en la foscor i donar veu al costat fosc de les flors (Eldodlf)

Ginés Belchí va néixer a Múrcia i va créixer a les Illes Canàries; Jesús Navarro és de Nou Barris. Els dos van viure els seus primers anys sobre rodes: Ginés mai baixava de la seva taula de skate; i Jesús sempre estava pujat a la seva bicicleta. Però va arribar un moment en què van decidir aparcar els seus vehicles i donar una oportunitat al seu cos. Va ser llavors quan es van adonar que hi havia altres opcions més enllà de caminar sobre els peus.

A pesar que Ginés es va enamorar del break dance (o potser perquè es va enamorar del break dance), va decidir matricular-se a l'Escola de Circ Rogelio Rivel. I va anar allí on va coincidir amb Jesús. Després, Ginés va continuar els seus estudis a Toulouse; i Jesús, en la Central del Circ. Els dos van perfeccionar les seves capacitats acrobàtiques i el 2016 es van tornar a trobar a La Central del Circ: va ser llavors quan es van constituir en companyia i van començar el procés de creació d'un espectacle que seria l'embrió de Bubble. El muntatge final es va presentar el març de 2016 a l'Antic Teatre, on es va tornar a programar l'octubre de 2017.

Compartir