Barcelona Cultura

Edició octubre, novembre i desembre

El circuit cultural als barris de tots els districtes de Barcelona. Entrada gratuïta

2princesesbarbudes

Música

No tenen gaire clar qui dels dos és el barbut i qui és la princesa; si es tracta d’una princesa barbuda o d’un barbut que s’ha vestit de princesa; o si el príncep és granota i el barbut un gripau... Però, tant els hi fa, perquè l’important és que són dos, que els dos fan música i que ells s’ho passen d’allò més bé interpretant amb els seus instruments de joguina unes cançons de pop senzill que també han escrit. Melodies tranquil·les i suaus, música analògica, per ser gaudida en família, encara que qui millor s’ho passarà seran els més menuts.

2princesesbarbudes són Helena Casas i Marc Marcé, que després de diverses aventures musicals, es van aficionar als instruments de joguina quan casa seva es va omplir de pianets i guitarres petites perquè el seu primer fill pogués aprendre els rudiments de la música.

D’ençà que van provar aquestes sonoritats, allà pel 2008, s’hi van enamorar i no les han abandonat. El seu primer disc, Cançons i rimetes va arribar el 2011 i hi musicaven cançons populars catalanes recollides per Joan Amades; dos anys després van publicar L’enciclopèdia baixeta de la nit, un recull d’històries escrites per ells sobre les hores fosques del dia. El 2015 va arribar el seu tercer treball, Sempre de vacances, que és el que ara ens presenten.

Compartir