Barcelona Cultura

ART i PART Raval inicia la segona fase de la creació

Art i part
05/03/2018
Organitza un laboratori de creació que finalitzarà amb l'estrena de 'Lluernes d'hivern' el pròxim mes de novembre

ART i PART Raval inicia la segona fase del procés de creació de Lluernes d'hivern, que consistirà en la realització d'un laboratori de creació que finalitzarà amb la presentació d'un espectacle itinerant el pròxim mes de novembre. Aquest laboratori, d'inscripció gratuïta, està obert a totes les persones que vulguin implicar-se en un projecte de barri compromès i aproximar-se al món de la creació escènica. Les sessions de treball estaran repartides en dos períodes: del 10 d'abril al 30 de juny i entre els mesos de setembre i novembre.

La primera fase del laboratori s'organitzarà en diferents sessions: 14 de recerca teatral, 10 de recerca sonora/musical i 4 experiències/activitats pràctiques per conèixer el barri del Raval amb una mirada artística. Com a cloenda d'aquesta primera fase del procés, es presentarà una mostra del treball durant la Festa Major del Raval.

La segona fase del laboratori, la que arribarà després de les vacances, s'organitzarà entorn de diverses trobades setmanals i assajos, durant els quals es construirà l'espectacle Lluernes d'hivern. Està previst realitzar l'escenografía i les instal·lacions, assajar en petits grups i en escenes col·lectives i visitar els espais en els quals es realitzarà l'espectacle que es crearà participativament i comunitàriament.

Més informació i inscripcions a cultura@totraval.org

 

Els poètics i captivadors equilibris de Zirkus Morsa

13/04/2018

'La fin demain', una història de seducció que va seduir al públic del Centre Cívic Urgell

Un Zaquizamí a on tot sembla possible

08/04/2018

La companyia Roberto G Alonso triomfa en la seva última actuació en el Barcelona Districte Cultural

Dansa