Barcelona Cultura

ART i PART Raval es presenta a la Festa Major del barri

Art i part
08/05/2018
Mostraran una petita part de la feina que estan fent per l'espectacle 'Lluernes d'hivern'

ART i PART Raval sortirà per segon cop al carrer. Ho van fer el passat mes de novembre per participar en l'encesa de les llums de Nadal. I ho tornaran a fer aquest mes de juliol per presentar part de l'espectacle Lluernes d'hivern, amb què acompanyaran l'encesa de les llums del pròxim Nadal.

La Festa Major del Raval té el seu origen en el carrer del Carme, que deu el seu nom al convent carmelita que hi havia des de l'edat mitjana i que, coincidint amb la celebració de la Mare de Déu del Carme, el 16 de juliol, organitzava una fira que abastava des de la Rambla fins a la plaça del Pedró. Segles després, el Raval continua vestint-se de festa major cada any a mitjans del mes de juliol. Quan ho torni a fer aquest any acollirà la presentació del projecte ART i PART Raval: la performance-instal·lació Lluernes d'Hivern, a l'estiu es podrà veure el 13 de juliol als Jardins de Rubió i Lluch (accés pel carrer Hospital, 56).

Quan la 'Vida laboral' i la vida no són tan diferents

17/07/2018

'Vida laboral, l'espectacle comunitari que Claudia Faci i un grup de veïns i veïnes ha treballat durant dues setmanes, triomfa en la seva es

Art i part

Les 'Lluernes' van il·luminar la nit del Raval

14/07/2018

La creació comunitària del projecte ART i PART al Raval va omplir de llum els jardins Rubió i Lluch

Art i part