Barcelona Cultura

Edició octubre, novembre i desembre

El circuit cultural als barris de tots els districtes de Barcelona. Entrada gratuïta

Sempre de vacances

2princesesbarbudes

Música

Edat recomenada: Públic familiar

GÈNERE

Música pop per a tota la família feta amb instruments de joguina. 2PrincesesBarbudes presentarà el seu tercer disc, Sempre de vacances, que recull onze cançons de composició pròpia que parlen dels somnis i dels viatges de les orenetes, l’ocell que ens avisa que la primavera ja és aquí. “Som uns turistes professionals,/ fem uns viatges descomunals./ Quan a casa vostra ha arribat el bon temps/ fem les maletes i venim corrents”: diu la cançó que dona títol a l’àlbum.

 

DISCOGRAFIA

Sempre de vacances, 2015.

L’enciclopèdia baixeta de la nit, 2013. Les cançons d’aquest espectacle parlen de les bèsties nocturnes, de les lliçons d’astronomia del professor Alexandre Bonanit, dels itineraris dels angelets i els ratolins que s’emporten les dents i dels estris imprescindibles per passar una bona nit.

Cançons i rimetes, 2011. Interpretació personal de la música tradicional catalana recollida per Joan Amades.

Sempre de vacances

 

LA CRÍTICA HA DIT

“Música bajita es lo que propone la compañía, una etiqueta que describe lo que hacen con instrumentos pequeños, de los que no tienen pilas y que además, no suenan demasiado fuerte. Es el lema de una compañía que utiliza la música y el ritmo para llegar a los espectadores más jóvenes.”

EL CORREO, 30/10/2016

 

FITXA

Components del grup: Helena Casas, bateria de joguina, pandereta, pianet, acordió petit i veu; Marc Marcé, guitarra elèctrica de tres cordes, ukulele de joguina i veu; Marc Poch, bateria de joguina, melòdica, pianet i carilló de joguina, i Toni Vilaprinyó, baix petit.

Compartir

Altres esdeveniments:

Veure tots