Barcelona Cultura

Edició febrer, març i abril

El circuit cultural als barris de tots els districtes de Barcelona. Entrada gratuïta

Lucha libre

Flamingo Tours

Música

Rock, surf, soul i rockabilly; i tot amanit amb una mica de xili. Picant, aromàtica i rabiosa, intensa i trepidant, arrabassada  i captivadora, així és la música que han cuinat els Flamingo Tours a Lucha libre. Amb el seu segon àlbum, la formació ha decidit fer un viatge cap a la frontera mexicana en què han estat acompanyats per enmascarados, calaveres, muertitos, tequila, sal i una mica de llimona. Aquesta travessia plena d’aventures sonores els ha portat cap a una festa explosiva en què Flaco Jiménez i Los Lobos s’haurien sentit acompanyats i com a casa.
Des de Guerrero, la primera cançó d’aquest treball que es va presentar el passat mes de març, fins al tema que tanca el disc, Rosita went to jail, els Flamingo Tours omplen d’exuberància sonora el desert fronterer que més que separar apropa algunes sonoritats clàssiques que en els últims temps sembla que han quedat fora dels focus mediàtics. En temes com Sangrita, Mexican dogfight, Dance to the devil o Día de muertos, els Flamingo persegueixen un imaginari amb ecos de Chavela i sonoritats rockabilly que atrapa des de la primera nota. Una última recomanació: en els seus concerts es fa difícil no quedar segrestat per la veu de Myriam Swanson.

 

GUERRERO, Flamingo Tours. Album LUCHA LIBRE. All rights reserved.

 

 

FITXA

Myriam Swanson: veu. Lere Mases: contrabaix.Jordi Picazos: guitarra. Riki Frouchtman: guitarra i lap steel. Artem Zhulyev: saxo i teclat. Salva Suau: bateria

 

Compartir

Altres esdeveniments:

Veure tots