Barcelona Cultura

Edició octubre, novembre i desembre

El circuit cultural als barris de tots els districtes de Barcelona. Entrada gratuïta

Libèl·lula

Toti Toronell

06/04/2018 - 18:00h

CC Baró de Viver

Circ

Durada: 60 minuts

No necessita el nas vermell, ni les enormes sabates, ni la perruca, ni la roba de colors cridaners... No necessita res més que a ell mateix: impertinent, entremaliat, una mica maldestre, sempre a punt de caure, a punt de provocar el desastre, el caos més absolut... però sempre victoriós, perquè la bondat, encara que no ho sembli, sempre guanya. I ell ho és. O això diuen els que l'han vist en el seu petit circ de joguina. Un circ a on caben molt pocs, però a on, els qui hi caben (i no tenen per què ser només nens), s'ho passen molt bé.

En aquest petit circ ell hi fa de tot: està a la taquilla, porta les llums, escombra quan cal, dirigeix el tràfic, fa de pallasso si cal.. I encara li queda temps per prémer aquell botó prohibit que pot provocar inundacions... això sí, de rialles.

Toti Toronell s'ha construït un circ a on fa tots els personatges encara que si hagués de triar-ne un, seria el d'August, el del pallasso que sembla una mica babau encara que sigui el més llest que hi ha a la pista. I en aquest cas és fàcil: perquè ja hem dit que en el circ només ens hi trobarem amb ell.

LIBÈLUL.LA d'en Toti Toronell

 

FITXA

Direcció: Toti Toronell. Actor: Toti Toronell. Pallasso: Toti Toronell. Acomodador: Toti Toronell. Guixaire: Toti Toronell. Disseny de llums: Toti Toronell. Escenografia: Toti Toronell. Autòmats: Toti Toronell. Tonteria: Toti Toronell. Vestuari: No se sap. Disseny gràfic: Toti Toronell (Jo). Coreografia: Paula Toronell. Advertència: en aquest espectacle no hi surt la Pili. Músiques: Albert Dondarza, Anna Roig, Marta Rius, Guida Sellarès, Joan Bramon, Xavi Blasco, Fardaxa.

LA PREMSA HA ESCRIT:

“Libèl·lula té el mèrit que, sense dir ni una sola paraula, segueix despertant riures, més als joves i adults que a la canalla (tot i que també s'estranyava divertidament d'aquest personatge antiheroi).” (JORDI BORDES, EL PUNT-AVUI, 12/09/2016)

“Se les empesca per oferir el millor a un públic que no para de riure per més coneguts o essencialment quotidians que siguin els números. Escenes com aquestes només s’aconsegueixen quan es conceben des de la simplicitat i es resolen amb la gràcia i el talent de qui domina el terreny i sap arreplegar amb astúcia les espontaneïtats que brinda l’espectador” (NÚRIA CAÑAMARES, RECOMANA.CAT)

“August excepcional, no li cal ni massa maquillatge ni l’imprescindible nas per fer-nos entrar de ple en el seu món. Un món de jocs sense fi, sense objectius ni didactismes” (IOLANDA G. MADARIAGA, RECOMANA.CAT)

 

Compartir

Altres esdeveniments:

Veure tots