Barcelona Cultura

Edició octubre, novembre i desembre

El circuit cultural als barris de tots els districtes de Barcelona. Entrada gratuïta

Indomador

Animal Religion

Circ

QUÈ

Animal o ésser humà? Masculí o femení? Qui és aquest personatge que fueteja el terra amb passió i que encadena acrobàcies impossibles amb unes sabates de taló negre? Quim Girón, alma mater d’Animal Religion, proposa una reflexió sobre els comportaments animals i els humans, les seves diferències i les seves semblances, el punt que els uneix i el que els distancia.

 

COM

 Alguns diran que és dansa, altres que té molt més a veure amb un circ acrobàtic, altres es quedaran amb la història i, fins i tot, alguns no podran oblidar la música durant setmanes. Quim Girón barreja tots aquests llenguatges en un espectacle on el moviment és clau i les paraules sobren. Circ? Potser sí. Però un circ que vol fer reflexionar l’espectador.

 

PER A QUI

T’agradarà tant si t’agraden els animals com si no; tant si portes sabates de taló com si només de veure-les et fan mal els peus. L’espectacle de Quim Girón està pensat per a tots els públics i tothom queda fascinat davant  un univers en el qual força, passió i sensibilitat es donen la mà.

Indomador - Animal Religion 2014

 

LA CRÍTICA HA DIT:

“Una mixtura d’éssers, de gèneres i de naturaleses que prenen forma a partir de la mescla de diferents disciplines: música, dansa, circ... que es fusionen per configurar un muntatge sense paraules –però amb el suport d’una àmplia i expressiva gamma de sons i, sobretot, d’una acurada gestualitat corporal–, vistós i agraït” NÚRIA SABAT  (Recomana.cat, 27/11/2015)

“Inclassificable, és una peça amb un toc de genialitat explosiva que aconsegueix arrencar riures, admiracions pels equilibris, la gestualitat i el desplegament de diverses tècniques de circ, així com per la narrativa hilarant i desinhibida de la proposta.” JORDI SORA (Núvol, 25/04/2014)

“Un espectacle capaç de captivar els menys avesats en el món del circ. La companyia Animal Religion es mou entre la raó i els instints més salvatges i, fins i tot en les rutines més sofisticades són capaços de trobar el seu equivalent en les formes del regne animal.” AÍDA PALLARÈS (Núvol, 31/08/2015)

 

FITXA

Autors: Quim Girón.

Intèrpret: Quim Girón.

Direcció: Quim Girón.

Mirada exterior: Alba Serraute.

Escenografia: María Bartrons.

Vestuari: María Bartrons.

So i música: Mathieu Lemat Pernaud i Niklas Blomberg.

Disseny de llums: Joana Serra.

Coproducció: Antic Teatre.

Beca de residència: La central del Circ.

Residència tècnica: L’estruch.

Residències de creació: Subtopia, Adrià Antic, Cronopis, Cirqueon i La central del circ.

 

 

Compartir

Altres esdeveniments:

Veure tots