Barcelona Cultura

Edició febrer, març i abril

El circuit cultural als barris de tots els districtes de Barcelona. Entrada gratuïta

In-Confort

Cia Du'K'tO

Dansa

Piruetes per trobar l'equilibri i acrobàcies per no sortir de la zona de confort? O vertiginoses tombarelles que ens apropen, més i més, al precipici? Perquè no sempre volem estar-nos quiets; perquè també hi ha vegades que necessitem saltar sense saber si hi ha una xarxa que ens espera. I emprendre un viatge. I gaudir-ne. I quedar fora de la nostra zona de confort. I aprendre. I assaborir els moments. I aprofundir en el nostre In-Confort per fer un pas endavant. I un altre. I un altre. I canviar el rumb entre pirueta i pirueta, entre capgirell i capgirell, en un món d'acrobàcies en què l'equilibri no importa.

In-Confort és un viatge. O quatre viatges en un. Perquè quatre són els viatgers i quatre són els camins. Un viatge sense final, sense destí. El viatge de quatre artistes que surten a explorar els camins d'un nou espectacle, un muntatge on el circ i la dansa caminen de la mà, on les acrobàcies s'enlairen fins a molt amunt, on el trapezi es confon amb la vertical. Un viatge cap al desconegut, cap a les incerteses i els descobriments. Un viatge cap a l'In-Confort, que és el més confortable de tots els viatges per a aquells a qui no els agrada quedar-se quiets.

 

FITXA

Direcció artística: Carlo Massari. Intèrprets: Arnau Andreu, Adrián Pérez, Bàrbara Vidal i Bernat Messeguer, Producció: Cia. Du'K'tO. Coproducció: C&C Company i el Taller d'Art, Cultura i Creació.

Compartir

Altres esdeveniments:

Veure tots