Barcelona Cultura

Edició octubre, novembre i desembre

El circuit cultural als barris de tots els districtes de Barcelona. Entrada gratuïta

Amors d'estiu. Judit Neddermann amb el Quartet Brossa

Quartet Brossa

Música

Cançons de desamor escrites fa dos segles. I cançons d’amor escrites ahir o abans-d’ahir. Dues cares d’una mateixa moneda? Això és el que prova de demostrar el Quartet Brossa en col·laboració amb la cantant Judit Neddermann en un programa que no renega del fred de l’hivern però que aspira a trobar la calor de l’estiu. Han reunit una selecció de peces de Viatge d’hivern, de Schubert, que parlen de desenganys amorosos, amb les celebracions de l’amor de conegudes cançons del pop-rock de les últimes dècades; entre elles destaquen: No woman no cry o Could you be loved, de Bob Marley; Hold on, de Tom Waits; Halleluya, de Leonard Coen; Lucía, de Joan Manuel Serrat; o Alfonsina y el mar, d'Ariel Ramírez.

Judit Neddermann (Vilassar de Mar, 1991), després de formar part de diverses formacions, va començar una carrera en solitari el 2014 amb el disc Tot el que he vist. Llavors es va reunir amb el Quartet Brossa per interpretar el Winterreise, el cicle complet de lieder Viatge d’hivern de Schubert. I d’aquell disc va néixer aquest espectacle.

Veu: Judit Neddermann. Músics: AlVeueix Puig Caminal, violí; Pere Bartolomé Valls, violí; Imma Lluch Revert, viola, i Quico Pugès Suàrez, violoncel.

Compartir

Altres esdeveniments:

Veure tots