Barcelona Cultura

Edició febrer, març i abril

El circuit cultural als barris de tots els districtes de Barcelona. Entrada gratuïta

30 elefants sota un paraigua

La petita Malumaluga

Teatre

Edat recomenada: Públic familiar

Un vell mariner.
Fa molts anys.
Vaixell petit.
Setmanes al mar.
Descobrí, diuen que per primera vegada, una terra inabastable per qualsevol brúixola: el delta dels 30 elefants sota un paraigua.
30 elefants, aixoplugats de mentides.
El naixement, les esperances, els somnis i els records dels que ja no hi són.
30 elefants, aixoplugats de mentides, sota un paraigua, s’obren pas en els camins enrevessats de la matinada.
Un espectacle sense complexes per a nens i nadons sensibles. El moviment, la narració i la música vinculen adults i nadons en el món de les emocions.

 

FITXA

Direcció artística: Albert Vilà i Eva Vilamitjana. Guió i narració: Albert Vilà. Intèrpret: Eva Vilamitjana. Vestuari: Eva Vilamitjana i Albert Vilà. Escenografia: Albert Vilà. Gestió: Cristina Rodríguez. Comunicació: Ari Clivillé . Producció: La Petita Malumaluga i Percussity Ltd. Amb el suport del Departament de Cultura de la Generalitat de Catalunya, Ministeri de Cultura i L’Estruch Sabadell.

 

LA CRÍTICA HA ESCRIT

“I és que la paraula, com la música, el gest, la llum o el color, també sedueix els més petits ni que no n'acabin de copsar del tot el significat, un significat, en el cas de 30 elefants sota un paraigua, que s'adreça més aviat als adults que acompanyen els petits i que els explica un conte en clau de mariners, vaixells, mars desconeguts i elefants amagats en un delta.” ANDREUSOTORRA.COM

“Un conte xiuxiuejat que es balla i que es comparteix. Un viatge a no se sap on però sempre molt ben acompanyant, càlid, tendre, regenerador.” JORDI BORDES, RECOMANA.CAT

Compartir

Altres esdeveniments:

Veure tots