Back to top

Tot sobre el Dau

Dau Barcelona
Festival del joc

Dau Barcelona arriba a la setena edició com un gran festival de participació i de creativitat al voltant del joc de taula. És d'entrada lliure i s'adreça a un públic ampli. S'hi ofereixen jocs de tot tipus i per a totes les edats, amb un espai propi per al joc infantil. El festival se celebra el dissabte 24 i el diumenge 25 de novembre al recinte de Fabra i Coats i a la plaça de Can Fabra del barri de Sant Andreu.

Els jocs són l'única activitat de creació en què el receptor final (l'espectador) sempre és el protagonista absolut. Un joc és una creació que experimenten, literalment, les persones que hi participen. A més, el joc és un fenomen de relació i de cohesió social de primer ordre. Per això, Dau Barcelona és un festival que s'adreça a les famílies i a la comunitat de jugadors avesats, als quals oferim l'ampli ventall de jocs que hi ha ara mateix a l'abast de tothom. Al festival, el sector d'editors de jocs de taula presents al mercat i un bon nombre d'entitats de tota mena de jocs en proposaran i ensenyaran a grans i petits. A partir de cinc anys tothom trobarà el seu espai de joc a Dau Barcelona.

Els jocs també són creació i, per això, Dau Barcelona posa l'accent en les persones autores dels jocs. Així, com cada any, convidem diverses figures amb un prestigi internacional merescut. Per això establim una íntima relació amb Ludo , l'associació de creadors de jocs d'Espanya. I per això organitzem els Premis Dau Barcelona. També fem un concurs de protojocs amb Verkami 

El festival està organitzat per l'Institut de Cultura de Barcelona, amb el comissariat d’Oriol Comas i la complicitat dels serveis de l'ICUB i de Pere Areste (Dau històric), Marc Figueras (Les escoles al Dau i Dau sènior), Pak Gallego (Dau pro), Víctor Baroja (Dau tradicional) i Vanessa Carballo (Dau als barris).

Veure les edicions anteriors

 

Àmbits

Espais