Inici/ La Cursa/ Recorregut

Recorregut

La Cursa de la Mercè proposa un circuit de 10 quilòmetres que passa per alguns dels punts més emblemàtics de la capital catalana; un recorregut que ja ha esdevingut un clàssic d’aquesta prova festiva amb més de tres dècades de tradició.

El recorregut d'aquesta edició 2017 serà el següent:

Sortida: av. de la Reina M. Cristina, pl. d'Espanya, av. del Paral·lel, c. Calàbria, Gran Via de les Corts Catalanes, pg. de Sant Joan, pg. de Lluís Companys, c. Buenaventura Muñoz, c. Roger de Flor, pg. de Pujades, pg. de Lluís Companys calçada central (Arc de Triomf), rda. de Sant Pere, rda. Universitat, pl. de la Universitat, rda. de Sant Antoni, c. de Sepúlveda, c. de Viladomat, av. del Paral·lel. pl. d'Espanya, av. de la Reina M. Cristina. Arribada.

Circuit de 10 quilòmetres
Mostrar un mapa más grande

El circuit pot patir modificacions a causa d’incidències a la via pública alienes a l’organització.

Recorregut de la cursa adaptada de 2 quilòmetres

  • Els atletes en cadira de rodes també s’han d’inscriure per internet o de forma presencial.
  • Inscripcions CURSA ADAPTADA: de 2km. de distància. Hi participaran les persones amb alguna discapacitat o amb mobilitat reduïda que no puguin fer el recorregut de 10 km
  • Per inscriure’s, cal trucar al telèfon 616 501 124 o enviar un correu a merce@lasansi.com fins al 8 de setembre. També s'hi poden inscriure presencialment i seguint les indicacions abans esmentades.

RECORREGUT

Sortida, Sepúlveda-Comte Borrell, Viladomat, av. Paral·lel, pl. Espanya, av. Reina M. Cristina. Arribada.

Circuit de 2 quilòmetres
Mostrar un mapa más grande

El circuit pot patir modificacions a causa d’incidències a la via pública alienes a l’organització.