Inici/ La Cursa/ Recollida de dorsal i xip

Recollida de dorsal i xip

Fira d’Atenció al Corredor: A la Cúpula del Centre Comercial Las Arenas. Pl. d’Espanya.

Com arribar-hi?

  • Bus: 13, 23, 27, 37, 46, 50, 65, 79, 91, 109, 150, 165, D20, H12, H16, V7
  • FGC: Espanya
  • Metro: Línies 1 i 3, Espanya
  • Bicing: Gran Via, 361 i 375 i av. de Rius i Taulet, 4

A quina hora?

  • Dia 14: torn de matí, de 10 a 15h, i torn de tarda, de 15 a 20h.
  • Dia 15: torn de matí, de 10 a 15h, i torn de tarda, de 15 a 20h.
  • Les persones que s'inscriguin el dijous 13/9, només poden passar a recollir el dorsal el dissabte 15/9. Cal tenir-ho present a l'hora d'escollir franja horària de recollida.

S’ha de respectar el dia i la franja horària escollida.

No es faran canvis de samarretes.

Per recollir el dorsal i el xip, cal portar el comprovant corresponent de la inscripció realitzada i el DNI o passaport (hagi estat presencial o per Internet). En cas de recollir-lo en nom d’una altre persona, cal comprovant més fotocòpia del DNI o passaport de la mateixa.

Si es tracte d’un menor, per a retirar el dorsal caldrà presentar l’original del seu DNI.

*El revers del dorsal s’ha de complimentar amb les dades del corredor. El telèfon que s’ha de posar és el de la persona de contacte en cas d’accident, no el del mateix participant.

Vius fora de Barcelona? (Excepte a L’Hospitalet, Cornellà de Llobregat, El Prat de Llobregat, Sant Boi de Llobregat, Viladecans, Badalona, Sta. Coloma de Gramanet, St. Adrià del Besòs)

  • El dia 16 de setembre de 7 a 8h es podrà recollir el dorsal al Palau Z6 pavelló d’Itàlia de Fira de Barcelona. Pl Carles Buïgas davant Font Màgica.

  • S’haurà de fer reserva un cop surtin els llistats de participants amb dorsal assignat enviant un correu a dorsal@lasansi.com (fins el 14 de setembre)
  • No es lliurarà cap dorsal a partir de les 7:45h. No hi haurà excepcions.

Què us emportareu?

No participis sense dorsal!

Inscriure’s a una cursa urbana no et dóna dret únicament a córrer per la ciutat.

Darrere cada inscripció hi ha tot un seguit d'atencions i serveis als quals només els corredors que porten un dorsal tenen dret: avituallaments, assistència sanitària, serveis de seguretat, assegurança d’accidents i de responsabilitat civil...

Si es participa sense inscripció, o amb un dorsal fals o amb el d’una altra persona, aquesta cadena d’atencions per les quals moltes persones han pagat es trenca, i tothom en surt perjudicat, sense oblidar possibles conseqüències legals en cas d’accidents o incidents durant la prova.

El preu és popular (5 euros), i es destina a una causa benèfica, així que val la pena inscriure-s’hi i córrer amb dorsal!

Registre de marca personal en 10 quilòmetres

Als participants que disposin de xip groc, se’ls hi assignarà automàticament la última millor marca registrada en curses de 10 Km. Els que no disposin d’aquest xip hauran d’acreditar la seva marca personal a la Fira d’atenció al corredor durant els dies del seu funcionament. Hauran de portar un diploma o classificació d’una cursa de 10 Km. on constin les seves dades i temps realitzat durant el 2017-2018. Només s’acceptaran curses del calendari de la RFEA i FCA. Els participants amb residència a altres països podran acreditar la marca amb certificat o full de resultats d’alguna cursa homologada* per la federació del respectiu país.

Challenge 10K:

Cerimònia de lliurament de premis Challenge 10K el dia 14 de setembre a les 18.30h, a la Cúpula. És lliuraran els trofeus als tres primers de cada categoria i obsequis per als 250 primers masculins i femenins de la classificació general.

Més informació