Tardor folk al Tradicionàrius

Arriba la tardor i la programació del Centre Artesà Tradicionàrius no s’atura. Ben al contrari, programa activitats de tota mena relacionades amb tots els vessants de la música folk, tradicional i d’arrel. Així torna el cicle dels dimecres, la Taverna del CAT; una nova edició del Circuit Folk plena de novetats i la música tradicional basca també farà parada a la Vila de Gràcia amb l’Euskal Herria Sona. Però també hi ha noves propostes: el CAT serà la seu del primer festival que es fa a Barcelona dedicat exclusivament a l’ukelele.

 

  • La Taverna del CAT

Cada dimecres a les 21.30 fins al 20 de setembre us esperem al Bar del C.A.T. per sentir una duets excel·lents!

Properes actuacions: Músiques de Sallent amb Roger Andorrà i Roger Giménez (11/10/2017) i Animal Spirits amb Jess Whelligan i Chris Jones (18/10/2017)

 

Dissabte 14 i diumenge 15 d’octubre

Informació preus i activitats aquí

El C.A.T. acollirà el primer Barcelona Ukfest, un festival d’ukeleles dissenyat a semblança dels que es fan al nord d’Europa. Amb el nostre toc mediterrani, podreu sentir concerts de grups locals, tallers, xerrades i jam sessions.

 

Dijous 19 d’octubre a les 21.30

Després de més de quaranta concerts per festivals i festes majors de tot el país, Hora de Joglar presenten en exclusiva al Circuit Folc el seu nou disc, ‘Cos a cos’. Serà en un format de concert-espectacle pensat per trencar la distància física entre grup i públic.

 

Dijous 26 d’octubre a les 21.30

Korrontzi dóna als sons ancestrals i tradicionals de la música folk del País Basc un aspecte contemporani però sempre en el marc de la música basada en la trikitiza i d’altres instruments ètnics com ara la txalaparta.