S'ha obert la crida per a participar en la Cavalcada de Reis 2018 de Barcelona

L’Institut de Cultura de Barcelona ha obert el període d’inscripció per a participar com a voluntari en l’organització de la Cavalcada de Reis que es farà a la ciutat el 5 de gener. Tots els més grans de 8 anys s’hi poden inscriure fins al 26 de novembre a través d’aquest formulari.

Per a la crida d’enguany hi ha quatre modalitats diferents, dividides per edats, que també comprenen tasques molt diverses: dos tipus de patges, assistents i col·laboradors tècnics.

Patges de carrossa. De 8 a 10 anys i amb una alçada màxima de 140 centímetres. Adequadament vestits, saludaran el públic durant la cavalcada des de qualsevol de les carrosses.

Patges ‘Benvinguts a Barcelona’. D’11 a 13 anys. Adequadament vestits, seran els encarregats de saludar el públic durant la cavalcada des de la carrossa ‘Benvinguts a Barcelona’.

Assistents del seguici. De 14 a 17 anys. Adequadament vestits, seran els encarregats, durant el recorregut a peu dels cinc quilòmetres de la Cavalcada i tres hores de durada, d’empènyer elements artístics o escenogràfics.

Col·laboradors tècnics. De 18 a 99 anys. Adequadament vestits, exerciran funcions de suport durant la cavalcada al llarg del recorregut a peu de cinc quilòmetres i tres hores de durada. Poden actuar com a servei d’ordre al voltant del seguici, empenyent els elements artístics que formen la cavalcada o en qualsevol altra funció tècnica de col·laboració amb l’organització.

Només s’admetrà una sola inscripció per persona en alguna de les modalitats, segons l’edat. La selecció dels participants es farà mitjançant sorteig públic pel sistema de número de tall. L’organització es posarà en contacte amb els escollits. Per poder participar en la cavalcada, els seleccionats han d’assistir a les sessions informatives i assaigs –entre un i tres– per modalitat.