Per Sant Jordi, la cultura popular de Nou Barris surt al carrer amb l’Aplecat

Pels volts de Sant Jordi, la Fundació Procat organitza l’Aplecat, una mostra de cultura popular al districte de Nou Barris. Enguany durarà dos dies –el divendres 21 i el dissabte 22 d’abril– i contindrà un bon reguitzell d’activitats a càrrec de les diverses entitats de cultura popular i tradicional que hi ha al barri. A més de la Fundació Procat, que organitza la festa, també hi participarà la Colla Gegantera de Nou Barris, la Societat Coral l’Ideal d’en Clavé, la Banda Simfònica de Roquetes i el Grup de Foc de Nou Barris.

Les activitats començaran el divendres 21 a la tarda amb la commemoració de la Diada de Sant Jordi al Centre Cultural els Propis. En el decurs de l’acte, hi actuarà el grup de música tradicional els Perdigots.

L’Aplecat continuarà l’endemà, dissabte 22, a la marquesina de la Via Júlia. S’hi faran activitats durant tot el dia: una mostra d’imatgeria festiva i una ballada de gegants (10.30), sardanes amb la cobla Nova Blanes (12.00), un concert de cant coral amb la Societat Coral l’Ideal d’en Clavé (17.30), un concert a càrrec de la Banda Simfònica de Roquetes Nou Barris (18.30)… Finalment la jornada s’acabarà amb una cantada d’havaneres amb el grup Mar i Vent (20.30) i un espectacle de foc a càrrec del Grup de Foc de Nou Barris.

Consulteu el programa de l’Aplecat 2017