Obre la Fira Reis per Sant Tomàs a la Gran Via

Des del 19 de desembre fins al dia de Reis, la Gran Via de les Corts Catalanes s’omple amb les parades de la tradicional Fira de Sant Tomàs i Reis. És una fira antiga, nascuda el 1877, que facilita a ses majestats la preparació dels regals per a les festes: en més de dues-centes setanta parades, hi trobareu mil i una idees per a obsequiar.

Els firaires s’instal·len entre els carrers de Rocafort i Muntaner, distribuïts per sectors i en dues fileres llargues. És una veritable exposició de productes de bijuteria, decoració, roba i ceràmica, i també s’hi venen llaminadures, joguines i tota mena d’objectes de regal.

Enguany hi ha 270 parades repartides en diversos sectors: de joguines, n’hi ha 53 i s’apleguen entre els carrers del Comte d’Urgell i Muntaner;de regals, n’hi ha 168, instal·lades entre els carrers de Calàbria i del Comte d’Urgell; i el sector d’artesania aplega 38 parades situades entre els carrers de Rocafort i Calàbria. De cap a cap de la fira també hi ha repartides 11 xurreries perquè aquests darrers anys els xurros i derivats han esdevingut molt característics de la fira.

Els horaris de la fira són de 10.00 a 21.00 a excepció del dissabte, el diumenge i vigílies de festius, que tancarà a les 22.00.