La Lira estrena ‘Dimecres en forma’, un programa formatiu per a entitats

La Societat Cultural i Esportiva La Lira, en col·laboració amb el Centre Municipal de Cultura Popular de Sant Andreu, acaba d’encetar el cicle ‘Dimecres en forma’. Es tracta d’un programa formatiu per a entitats que una vegada al mes ofereix diverses eines de formació. Els cursos, que normalment es divideixen en diverses parts, són de franc i cal inscriure’s-hi prèviament a través d’aquest correu: infolalira@gmail.com

El programa arrenca aquest mes de novembre amb un curs de tres sessions sobre tecnologia, disseny i comunicació. La finalitat és aprendre com les noves tecnologies poden ajudar a una entitat a comunicar millor la seva activitat, tant entre el públic en general com entre ens membres de l’associació.

Aquest és el programa:

 

CÀPSULA 1: Enregistrament. Fotografia i vídeo.

Dimecres 15 de novembre a les 18.00

Durada del curs: 3 hores

Tot allò que fem pot ser enregistrat, ja sigui a través de la fotografia o del vídeo. Amb un simple mòbil ho podem fer, però de quina manera? Proposem treure el màxim partit a la nostra càmera independentment de quina sigui.

 

CÀPSULA 2: Disseny bàsic

Dimecres 13 de desembre a les 18.00

Durada del curs: 1 hora i mitja

Una imatge val més que mil paraules… però sovint aquestes imatges no transmeten el missatge que volem donar. Posem al vostre abast les claus per fer un disseny senzill però eficaç i que difongui els continguts de manera atractiva i ordenada.

 

CÀPSULA 3: Xarxes socials

Dimecres 17 de gener de 2018 a les 18.00

Durada del curs: 1 hora i mitja

Un cop tenim una bona imatge i un bon disseny que transmet el nostre missatge, és l’hora de compartir-ho. Les xarxes socials son una gran eina per arribar a molta gent, però de quina manera ho hem de fer? T’ensenyarem algunes de les principals xarxes socials i els seus secrets, per saber quina és la més adient en cada cas i com treure’n el màxim partit.