La Festa Major de les Corts 2017 ja té cartell

Ja tenim la imatge de la Festa Major. I, amb ella, la festa grossa del districte comença a greixar els seus engranatges per tenir-ho tot a punt per als dies 29 de setembre al 8 d'octubre.

Un dels elements importants en aquesta preparació és el tradicional cartell de festa major. Com cada any, la imatge que representarà els dies de festa ha estat escollida mitjançant un concurs obert a  la participació de tothom.

Finalment, el cartell guanyador és obra de “El pensador”, el cortsenc Roger Bea, de 20 anys, format com a Tècnic professional en assistència al producte gràfic interactiu i amb un Cicle superior de creació de videojocs i entorns interactius.

El cartell ha estat la seleccionat per un jurat format per diferents entitats de la Federació de les associacions i comissions de festes de les Corts, així com de la Taula de Cultura del Districte.

Un cartell colorit i juvenil, fresc i dinàmic, que fa una crida a la participació de tot el districte i a l’obertura de la festa major a la ciutadania, amb una gran cremallera donant la benvinguda a la diversió.

Amb aquesta imatge es dona el tret de sortida de la Festa Major 2017 que ja escalfa motors. Reserveu les dates i  participeu en les diverses activitats de la festa que ens proporcionarà més d’una sorpresa! Ben aviat us donarem a conèixer el programa.