#SantAntonihopeta, la primera festa de barri de l'any

Sant Antoni inicia el calendari de festes populars de la ciutat. De l'11 al 20 de gener, no et perdis #SantAntonihopeta.

Sant Antoni ho peta un any més amb una festa amb més de 150 actes que comença divendres 11 de gener, en la qual seran pregoners els representants de l’AAVV de Sant Antoni, que enguany han celebrat els 50 anys de l’entitat.

Cites ja clàssiques com la Trobada del col·leccionisme a Sant Antoni, la Trobada d’Intercanvi de plaques de cava, la trobada de corals o la mostra d’il·lustració es barrejaran amb activitats d’estrena com la 1a Milla Mundial de Miops -una cursa solidària per desenvolupar un projecte d’investigació sobre la prevenció de la miopia en la població escolar-, el cicle Poemes al caliu del barri o el Quinto popular a l’envelat.

Com sempre, hi hauran representacions teatrals, tallers esportius i infantils, la despertada trabucaire, cantades d’havaneres, els foguerons de Sant Antoni, concerts, la gran cercavila i els correfocs.

Durant les festes també s’inauguraran dos nous equipaments al barri, el centre ocupacional de la Fundació Paideia i el Centre LGTBI de Barcelona, a Comte Borrell, 22.

Dissabte 19 de gener, tindrà lloc la clàssica Cavalcada dels Tres Tombs i diumenge 20 la Cursa Moritz Sant Antoni, que tanca les inscripcions el 16 de gener.

I si voleu conèixer una mica més sobre aquest barri singular de la ciutat, no us perdeu la conferència ‘Sant Antoni: un portal medieval que ha esdevingut un barri’.