Els 10 actes de cultura popular més destacats de la festa major de Sants 2018

Del 18 al 26 d’agost la música, els balls, els sopars de germanor, els tallers infantils i la cultura popular i tradicional ompliran els carrers del barri de Sants per celebrar la festa major. Us hem fet una tria dels deu actes més destacats de cultura popular.

Cercavila de festa major. Els Geganters de Sants, la Banda del Triangle de Sants, els Tabalers de Sants i els Castellers de Sants fan la cercavila des de la plaça Ramon Torres Casanova al Parc de l’Espanya Industrial. Tot seguit: mostra de balls i pilar casteller. Dissabte 18 d’agost a les 19.00 al Parc de l’Espanya Industrial.

Pregó de festa major. A càrrec de l’actriu Gemma Deusedas, coneguda per les imitacions que fa al programa Polònia de TV3 i pel seu paper de Mila a la sèrie ‘Com si fos ahir’. Dissabte 18 d’agost a les 20.00 al Parc de l’Espanya Industrial.

Sardanes. Amb la Cobla la Principal del Llobregat. Dilluns 20 d’agost a les 17.30 al Parc de l’Espanya Industrial.

Lliurament de premis al concurs de carrers guarnits. Dilluns 20 d’agost a les 20.00 al Parc de l’Espanya Industrial.

Concert d’Animal. Un septet que barreja sonoritats pop, folk, rock, reggae, soul, que juntament amb la seva fórmula festiva conformen un so propi que fa de cada concert d’Animal un esdeveniment únic. Dilluns 20 d’agost a les 23.00 al Parc de l’Espanya Industrial.

Ofrena floral a Sant Bartomeu. A càrrec de les comissions de festes dels carrers, els Castellers de Sants i els veïns que ho desitgin. A continuació s’anirà al Mercat de Sants, on hi haurà un vermut popular. Divendres 24 d’agost a les 10.00 a l’Església de Santa Maria de Sants

Lliurament de premis de la votació popular als carrers guarnits. Amb Núria Feliu i l’actuació dels Gegants de Sants. Dissabte 25 d’agost a les 12.00 al carrer de Valladolid

Diada castellera. A càrrec dels Castellers de Sants, amb un espectacular pilar caminant. Dissabte 25 d’agost a les 18.00 a la plaça de Bonet i Muixí.

Correfoc. Amb els Diables de Sants, Guspires de Sants i el Ball de Diables Maleïts de Salou. Dissabte 25 d’agost a les 21.30. Recorregut: plaça Osca, c. Riego, c. Autonomia, c. Watt, c. Sants, c. Gayarre, c. Rei Martí, c. Cros, c. Sant Crist, plaça Ibèria i plaça Bonet i Muixí.

Piromusical. Cloenda dels actes unitaris de festa major. Amb la Colla de Diables de Sants i Sants 3 Ràdio. Diumenge 26 d’agost a les 22.00 al Parc de l’Espanya Industrial.