El Clot i el Camp de l'Arpa, junts de Festa Major!

Els barris del Clot i de Camp de l'Arpa del Clot celebren la Festa Major del 2 al 18 de novembre amb un gran ventall d'activitats festives.

La Federació d’Entitats del Clot Camp de l’Arpa, juntament amb la col·laboració del Centre Cultural La Farinera del Clot, l’Espai Antoni Miró Peris i el districte de Sant Martí, organitzen durant dues setmanes, més d’un centenar d’activitats amb propostes pensades per a tothom.

Com és habitual, els actes de cultura popular són els protagonistes de la 41ena edició de la Festa Major del Clot-Camp de l’Arpa amb: la cercavila de gegants, el cinquè Ball de Rams popular, els versos satírics dels Diables del Clot (el diumenge, 4 de novembre); la ballada de sardanes (el dissabte, 10 de novembre); les matinades Castelleres, la Diada Castellera i la Cercavila Popular (diumenge 11 de novembre); o les havaneres, la trobada bastonera, la tabalada, el correfoc de Festa Major (el dissabte 17 de novembre).

Enguany, l’Ateneu del Clot és l’escollit per fer el pregó de la Festa Major coincidint amb el 40è aniversari de l’entitat. L’acte serà el 4 de novembre, a les 13.00 h, a la plaça de Valentí Almirall.

Un dels actes destacats d’aquesta edició és la plantada de Festa Major a la plaça en la qual es procedirà a una acció veïnal per enverdir la plaça Carme Montoriol, el dissabte 17 de novembre.

En el programa tampoc hi falta la tradicional Fira d’Artesans, la XXXIX cursa popular Clot-Camp de l’Arpa – Verneda o la Nit de Tapes al Mercat.

 

Consulta el programa de la Festa Major 2018
(disponible també a l’apartat Fitxers Relacionats)

 

El cartell de la Festa Major és obra de la dissenyadora gràfica Anabel Castillo Maza, una imatge de cultura popular, ambient festiu i diversió, amb un caràcter infantil, inspirada en els trets de les abelles del Clot.