A Nou Barris, festa major!

Del 15 al 21 de maig arriba la gran festa de tot el districte

Ja la tenim aquí. La Festa Major de Nou Barris, la gran festa de tot el districte, arriba un any més carregada de propostes perquè puguem gaudir d’allò que més ens agradi. Us garantim que, com que n’hi ha de tota mena, trobareu la que més s’escaigui als vostres gustos i aficions.

Algunes són de sobres conegudes perquè són un èxit any rere any: els jocs infantils a la plaça Major de Nou Barris, el mercat modernista o les mostres de comerç. Conviuen amb propostes esportives, culturals, musicals o gastronòmiques de tota mena.

Permeteu-nos que us concretem alguna d’aquestes activitats. Comencem pels animals, que seran protagonistes d’un parell d’actes ben interessants. El dimarts dia 15, amb exhibició canina i passeig a cavall de la Guàrdia Urbana , i el dilluns 21, quan de 10 a 21 h es farà la VI Festa dels animals, amb desfilada de mascotes del barri inclosa, que porta premis. Seguim amb la festa de l’escola pública, que es farà el dissabte 19 de maig i que inclourà taller, jocs i animació infantils i paradetes d’escoles.

La cursa i la caminada inclusives, el ball de foc, la trobada gegantera, els matí casteller o la festa Ubuntu, són altres propostes ben destacades. Especial atenció mereix el concert per la llengua que es farà a l’antic camp de futbol de Ciutat Meridiana, i que el dissabte 19 de maig aplegarà músics com La Iaia o Mishima entre les 18 h i les 3 h.

No podem acabar sense esmentar-vos un parell d’aspectes importants: el primer, és que un munt de les activitats que hi ha preparades estan adaptades a persones amb discapacitat. De fet, sense anar més lluny, el programa de les festes que us adjuntem aquí és accessible. Per cert, sapigueu que la portada del programa, i el cartell de la festa, és obra dels alumnes de cinquè de primària de l’Institut Escola Antaviana, a Roquetes.

El segon aspecte, és que la Festa Major de Nou Barris no podria fer-se sense l’esforç de les entitats i associacions del districte, que desinteressadament i apassionada donen el millor de si mateixes per aconseguir aquesta celebració tan reeixida. A totes, moltes gràcies! I al veïnat, si ens ho permeteu, us demanem que en gaudiu intensament. Sense vosaltres, aquesta celebració no té sentit. Visca la Festa Major de Nou Barris!