Indians engega la festa major amb una traca matinal

Carles Reig, gerent i copropietari de la Torre Rosa (la darrera casa indiana), serà l'encarregat de fer el pregó al carrer Jordi de Sant Jordi a partir de les 11.30 de dissabte.

La programació de la festa major d’Indians inclourà fins aquest cap de setmana desenes d’actes que de segur gaudirà tot el veïnat del barri i de la resta de la ciutat que s’hi apropi. Tots els actes al llarg de la propera setmana es poden consultar fent clic aquí, on hi trobareu el llibret íntegre de festes en format pdf.

Cal destacar, però, diversos actes de la Festa Major que ja s’han convertit en emblemàtics. En aquest sentit, dissabte 16, el primer dia de festa, la programació arrencarà ben d’hora i finalitzarà passada la mitjanit amb el gran ball amb Cocodrilo Club d’Albert Malla. Durant el dia hi haurà correfocs, concerts, festa d’aigües i simultanis d’escacs, entre altres. Diumenge 17 començarà amb les tradicionals bicicletada i gimcana del barri. A més, també es durà a terme la plantada i cercavila de gegants i capgrossos.

Dilluns 18 serà el torn del campionat de dominó, el taller de castellers per petits i grans i la xocolatada infantil. Pel que fa a dimarts 19, la programació de la Festa Major comptarà amb una exhibició de dansa i un concert de sarsuela. La jornada de dimecres 20 inclourà un campionat de guinyot i un espectacle infantil i dijous 21 es duran a terme un concert de rondalles i teatre al carrer. En la recta final, divendres 22 la Festa Major d’Indians oferirà una melé de petanca popular i un recorregut històric pel barri d’Indians a càrrec dels historiadors i veïns del barri, Ricard Fernández i Ricard Sas.

El darrer cap de setmana, el programa festiu comptarà amb les tradicionals guerra de confeti i botifarrada popular i també amb el castell de focs de tancament de la festa major.