El Centre Municipal de Cultura Popular de Sant Andreu estrena web

Just després de Carnaval, el Centre Municipal de Cultura Popular de Sant Andreu de Can Galta Cremat estrena web. Es tracta d’un portal que per un costat aplega totes les activitats de la Casa de la Festa i també fa inventari de totes les peces d’imatgeria festiva que hi ha al districte.

En el primer apartat hi trobareu una descripció de les característiques d’aquest equipament municipal i una breu descripció de la tasca que fan la dotzena d’entitats que acull: la Satànica de Sant Andreu, la Germandat de Trabucaires, Geganters i Grallers de Sant Andreu, el Foment Sardanista Andreuenc, l’Associació de Puntaires, tres grups de percussió… També hi ha llistades les entitats de caràcter supramunicipal com ara la Federació Catalana dels Tres Tombs, la Coordinadora de Ball de Bastons de Catalunya o la Federació de Diables de la Ciutat de Barcelona.

Tot seguit hi ha una relació de tots els gegants, gegantons, bèsties, capgrossos i imatgeria festiva de tot el Districte de Sant Andreu. Agrupades per àmbits, es pot apreciar la varietat i la riquesa de la cultura popular provinent de tots els barris que formen el Districte de Sant Andreu. Així hi ha sis parelles entre gegants i gegantons, set peces de bestiari molt originals i comparses de capgrossos. També, per primera vegada, la web recull totes les peces d’imatgeria festiva que hi ha a les escoles del districte: n’hi ha una vintena i s’hi compten dracs, gegants, gegantins  i capgrossos per a tots els gustos.

Però si el Centre Municipal de Cultura Popular de Sant Andreu és conegut a tota la ciutat, és per les activitats que ofereix. Al llarg de l’any té una àmplia oferta de tallers, exposicions i altres activitats com ara col·loquis, trobades o festes que trobareu destacats a l’apartat de l’agenda i a les notícies. Feu una ullada a la web per descobrir la riquesa i la vitalitat de la cultura popular de Sant Andreu!