Cultura popular i música a la plaça de la Vila per la festa major de Gràcia

Les il·lustracions del llibre ‘El petit príncep’ són el tema principal del guarnit de la plaça de la Vila, l’espai de la festa major de Gràcia que gestionen els Castellers de la Vila de Gràcia. Inspirant-se en el llibre de Saint-Exupéry, la plaça es divideix en tres grans espais –la terra, l’univers i els baobabs – on s’hi fan tota mena d’activitats mentre duri la setmana de festa major.

Entre la programació, sobretot hi destaquen activitats de caràcter familiar i de cultura popular: jocs tradicionals, una piscina infantil, animació per la mainada, assajos oberts dels castellers… També hi haurà espai per la gastronomia amb un concurs de tapes, un de paelles, un vermut musical i diversos sopars de germanor.

I com tota bona festa major, a les nits hi haurà concerts: arrencaran els els Ovella Xao i la Terrasseta de Preixens, seguiran els Coet , el folk compromès de Roba Estesa, els graciencs Gats , els Buhos, les millors versions amb SoFregit i ThugLive , Nius de Nit, Pellikana i els rumberos la Mulata. I una festa a la plaça de la Vila no és festa sinó hi ha Pastorets Rock.

Programa d’actes de la plaça de la Vila per la festa major de Gràcia