Crida a les entitats a participar en la Festa Catalana 2017

La Festa Catalana torna aquest 2017 a l’avinguda de la Catedral! Entre els mesos de maig i novembre cada dissabte al matí – a les 11.30 – es faran diverses mostres de cultura popular en aquest espai. La festa catalana va néixer ara fa quatre anys com un petit festival per difondre entre locals i forasters la riquesa de les tradicions catalanes. Per això en cada jornada es combinen actuacions d’àmbits ben diferents: gegants, bestiari, esbarts, ball de bastons, castellers…

Ara per ara ja hi ha confirmades les actuacions de diversos grups de la Casa dels Entremesos però la crida a participar-hi segueix oberta a entitats de la resta de la ciutat i de tot Catalunya. Així tots els grups i entitats interessats a difondre les tradicions catalanes entre els nombrosos visitants de la nostra ciutat, tenen temps de presentar la seva proposta fins al 9 d’abril. Cal que es posin en contacte amb Adifolk, l’Associació per la Difusió del Folklore que coordina artísticament la festa catalana d’enguany, a través d’aquesta adreça de correu electrònic: adifolk@adifolk.cat.

I el dissabte a la tarda seguiran les ballades de sardanes que fa anys que la Colla Violetes del Bosc organitza a l’avinguda de la Catedral. Seran cada dissabte a partir de les 18.00 i també formen part del format de la Festa Catalana.