Com eren els típics esmorzars de forquilla? Què berenaven les nostres àvies? Quin gust té l’autèntic pollastre amb llagostins, elaborat a partir d’una recepta tradicional? Per llepar-se els dits!
Espai gastronòmic: la cuina de la festa
Com eren els típics esmorzars de forquilla? Què berenaven les nostres àvies? Quin gust té l’autèntic pollastre amb llagostins, elaborat a partir d’una recepta tradicional, un dels àpats més habituals en una festa major amb solera? Si voleu descobrir-ho, us convidem a visitar l’Espai gastròmic del Som Cultura Popular: per assaborir el bo i millor de la cuina tradicional i fer-ho, posats a dir, en bona companyia!
Aquest àmbit està coordinat per l’associació El Cargol Graciós, del barri de Gràcia de Barcelona, en col·laboració amb l’Institut Català de la Cuina.
Activitats
- Servei de bar a la Fàbrica de Creació
Divendres 22, de 10.30 a 21.00 h
Dissabte 23, de 10.30 a 21.30 h
Diumenge 24, de 10.30 a 14.30 h
- Tastos i àpats especials:
DIVENDRES 22
Bar
Cargols tot el dia
18.00 Berenar de coca i moscatell. Preu: 2 €
18.00 Cargolada popular. Preu: 4 €
DISSABTE 23
Esplanada de la Fabra i Coats
11.00 Esmorzar de forquilla. Preu: 5 €
13.00 Tast de caves. Preu: 1 €
14.00 Dinar popular: arrossada, amb beguda i postres. Preu: 7 €
18.00 Berenar per a grans i petits. Preu: 1 €
DIUMENGE 24
Esplanada de la Fabra i Coats
13.00 Tast professional de Cervesa Encantada, recreació de la cervesa neolítica de Begues. Preu: 2 €. Col·lectiu per a la Investigació de la Prehistòria i Arqueologia de Garraf-Ordal (CIPAG) en col·laboració amb l’ICA
14.00 Dinar de festa major: pollastre amb llagostins, amb beguda i postres. Preu: 10 €
*NOTA: El nombre de serveis disponibles serà limitat a les existències. Es poden fer reserves fins al 20 de gener a culturapopularbcn@gmail.com