Espai gastronòmic: la cuina de la festa

Com eren els típics esmorzars de forquilla? Què berenaven les nostres àvies? Quin gust té l’autèntic pollastre amb llagostins, elaborat a partir d’una recepta tradicional? Per llepar-se els dits! 

Com eren els típics esmorzars de forquilla? Què berenaven les nostres àvies? Quin gust té l’autèntic pollastre amb llagostins, elaborat a partir d’una recepta tradicional, un dels àpats més habituals en una festa major amb solera? Si voleu descobrir-ho, us convidem a visitar l’Espai gastròmic del Som Cultura Popular: per assaborir el bo i millor de la cuina tradicional i fer-ho, posats a dir, en bona companyia!

Aquest àmbit està coordinat per l’associació El Cargol Graciós, del barri de Gràcia de Barcelona, en col·laboració amb l’Institut Català de la Cuina.

Activitats

  • Servei de bar a la Fàbrica de Creació

Divendres 22, de 10.30 a 21.00 h

Dissabte 23, de 10.30 a 21.30 h

Diumenge 24, de 10.30 a 14.30 h

 

  • Tastos i àpats especials:

DIVENDRES 22

Bar

Cargols tot el dia 

18.00 Berenar de coca i moscatell. Preu: 2 €

18.00 Cargolada popular. Preu: 4 €

 

DISSABTE 23

Esplanada de la Fabra i Coats

11.00 Esmorzar de forquilla. Preu: 5 €

13.00 Tast de caves. Preu: 1 €

14.00 Dinar popular: arrossada, amb beguda i postres. Preu: 7 €

18.00 Berenar per a grans i petits. Preu: 1 €

 

DIUMENGE 24

Esplanada de la Fabra i Coats

13.00 Tast professional de Cervesa Encantada, recreació de la cervesa neolítica de Begues. Preu: 2 €. Col·lectiu per a la Investigació de la Prehistòria i Arqueologia de Garraf-Ordal (CIPAG) en col·laboració amb l’ICA

14.00 Dinar de festa major: pollastre amb llagostins, amb beguda i postres. Preu: 10 €

*NOTA: El nombre de serveis disponibles serà limitat a les existències. Es poden fer reserves fins al 20 de gener a culturapopularbcn@gmail.com