Tot a punt per a la Festa Major del Casc Antic 2017

Tot a punt per a la Festa Major del Casc Antic 2017

dimecres, juny 14, 2017 - 16:59

Del 22 de juny al 3 de juliol els barris de Sant Pere, Santa Caterina i la Ribera  celebren l’arribada de l’estiu amb la Festa Major del Casc Antic. Un munt d’activitats molt variades i per a totes les edats perquè el veïnat torni a fer-se seus els carrers i les places de la Barcelona vella. 

El dijous dia 22, a les 19h. un cercavila donarà inici a la festa i arribarà al Convent de Sant Agustí on es farà el pregó de festa major. El Centre Sant Pere Apòstol entitat referent del Casc Antic i que enguany compleix 125 anys, ha estat convidada a fer el pregó d’enguany.

Les activitats tindran lloc a 17 espais del barri, alguns tan emblemàtics com la plaça Comercial, el passeig del Born, el carrer Argenteria, la plaça de Sant Pere, la de Sant Agustí Vell  o el el passeig de Lluís i Companys,  on a l’altura de l’Arc de Triomf,  la nit de Sant Joan se celebrarà el Revetllassu, la revetlla del barri.

Entre la cinquantena d’actes programats en aquesta edició l’organització ha volgut donar cabuda a expressions artístiques que fins aquesta edició no havien tingut lloc, com el circ, el cabaret i la dansa.

Cal destacar que per primera vegada s’ha organitzat la Diada falconera de Festa Major, que s’afegeix a la tradicional diada bastonera i a la Trobada de Gegants que tindrà lloc el dissabte dia 1 de juliol apartir de les 18h.

La programació hi ha activitats molt diverses adreçades a totes les edats, com ara grans àpats populars, com els sopars al carrer, el vermutasso, i els balls de festa major i concerts.

A l’arxiu adjunt podeu consultar tota la programació.

La festa està organitzada per la Coordinadora de la Festa Major, que agrupa a entitats, comerciants i equipaments del barri.