El Festival Enfocats 2017, al Pati Llimona

El Festival Enfocats 2017, al Pati Llimona

dimarts, abril 25, 2017 - 12:24

Del 4 al 27 de maig el Festival Enfocats 2017  serà l’eix de l’activitat al Centre cívic Pati Llimona. Durant aquests dies es combinaran exposicions, xerrades, trobades, taules rodones, i moltes d’altres  activitats al voltant de la fotografia més compromesa i actual. La inauguració tindrà lloc el proper dijous, 4 de maig a partir de les 19’30 h.

El festival convida cada any a un fotògraf que per la seva línia de treball dóna un caràcter especial a cada edició. El fotògraf convidat per l’Enfocats 2017 és el Sergi Bernal, veí del Gòtic i recopilador d’imatges emblemàtiques de la vida del barri. Aquesta exposició es presenta al vestíbul del Centre Cívic Pati Llimona amb el títol Els batecs del barri.

Enfocats presenta les exposicions Gòtic Delights dels alumnes del Màster en Fotografia i Disseny d’ELISAVA, Memòria efímera,  d’Óscar Alvarado, Antoni Micó i Angel Martínez, Noves tecnologies, noves societats? d’alumnes de l’Escola DateCuenta, Foto Relats dels nois i noies del Casal infantil Pati Llimona i Apropant-nos al món de la imatge dels nens i nenes de P4, P5, 1r i 2n de l’Escola Àngel Baixeres.

Presentacions

El dijous, 4 de maig es farà la primera publicació de l’Arxiu fotogràfic del Barri Gòtic, un projecte emblemàtic del Centre Cívic que recopila fotografies i experiències relatades pels veïns i veïnes del barri. Una col·lecció d’imatges que fins ara romanien guardades en els calaixos dels qui han viscut i retratat el barri en diferents èpoques.

També es faran les presentacions del Directori Clifford, del Fons Fotogràfic Francesc Boix i del Festival Revela-T.

A més de tot això, el festival ofereix un visionat de portfolis amb Toni Amengual, Mireia Plans i Carles Costa, projeccions dels documentals “Everybody street”, “La Maleta Mexicana” i “ADENTRO – Un año en la cárcel de Jóvenes de Catalunya”.