Comença el curs!

Comença el curs!

dimarts, setembre 12, 2017 - 14:48

El passat divendres 8 de setembre es va celebrar la jornada de benvinguda al nou curs escolar a la Filmoteca de Catalunya amb la participació del professorat dels centres d’ensenyaments obligatoris, educació especial i Llars d’Infants, públics i concertats del districte de Ciutat Vella i organitzada pel CEB Consorci d’Educació de Barcelona i els Serveis Educatius de Ciutat Vella.

L’acte, conduït per la coordinadora territorial de Ciutat Vella del CEB, Yolanda González, es va iniciar amb la lectura de la Declaració del CEMB sobre els recents atemptats terroristes i la benvinguda per part de totes les ponents al nou curs escolar, la regidora del districte, Gala Pin, la coordinadora dels Serveis Educatius del territori Blanca Baiges, la representant del Cap d’Inspecció de Ciutat Vella, Teresa Galobardes i la directora de l’Àrea d’innovació, Programes i Formació del CEB, Marta Comas.
Totes elles unides van expressar el màxim suport al professorat i als centres educatius per seguir mantenint un districte cohesionat i amb igualtat d’oportunitats per a les nenes i nens de Ciutat Vella.

Després, es va presentar l’oferta educativa de la Filmoteca de Catalunya, a càrrec de Noemí Sas amb un resum del seu programa adreçat a les escoles.

Finalment, va tancar l’acte la conferència “L’escola del segle XXI i la gamificació” a càrrec del docent i divulgador educatiu, Christian Negre que va explicar la importància del joc a l’ensenyament des de la posició del docent i de l’infant, posant molts exemples i estratègies per connectar amb l’alumnat d’una forma lúdica i efectiva.