Arrenca ‘Temps per tu’ al Pati Llimona

Arrenca ‘Temps per tu’ al Pati Llimona

dimarts, setembre 26, 2017 - 13:10

El proper 30 de setembre s’inicia la cinquena temporada del servei Temps per Tu que vol facilitar la conciliació de la vida laboral, familiar i personal de les famílies amb infants amb discapacitat.

El servei està organitzat pel Programa Temps i Qualitat de Vida de l’Institut Municipal de Persones amb Discapacitat de l’Ajuntament de Barcelona i el Districte de Ciutat Vella. Aquest servei ofereix activitats i jocs, els dissabtes al matí de 10h a 13.30 h, per a nens i nenes amb discapacitat i els seus germans i germanes entre 4 i 18 anys, permetent així, que els pares o tutors disposin de temps personal mentre els infants participen amb d’altres nens i nenes en activitats lúdiques adequades a les seves necessitats i dirigides per monitores especialitzades. Les activitats tenen un cost segons preu públic, amb reduccions depenent de la situació socioeconòmica familiar. L’accés al servei prioritzarà la seva adequació a les característiques de les persones, les necessitats familiars, la proximitat de la llar familiar i la situació econòmica.

Què cal fer si esteu interessats?

Si esteu interessants en que els vostres infants puguin optar a aquest espai de lleure de qualitat hauríeu de:

– Realitzar una inscripció, emplenant una fitxa i lliurar-la al Centre Cívic Pati Llimona. Les places són limitades. Penseu que per accedir al servei es prioritzarà les necessitats familiars, la proximitat de la llar i la situació econòmica.

– L’horari d’atenció al públic per inscriure’s és:
de dilluns a divendres de 10-14 h i de 16-20 h i dissabtes de 10-14 h.
Tel. 93 256 61 00

– Per a més informació, podeu contactar amb la tècnica de persones amb discapacitat del Districte, Clara Santamaria: csantamaria@bcn.cat
o bé, amb el Programa de Temps i Qualitat de Vida: tempspertu@bcn.cat

Dades d’interès:

– Lloc: Casal Infantil Pati Llimona (Centre Cívic Pati Llimona)
c. Regomir, 3. 08002 Barcelona. Tel. 93 256 61 00

 

Més informació