Esteu aquí

Implica-t’hi i participa-hi

Implica-t’hi i participa-hi

Per fer que la vida al barri sigui cada dia millor, comptem amb tu. Per això el districte és un espai obert a la participació, que busca la implicació de tota la ciutadania i dóna suport als veïns i les veïnes que ho necessiten. Tots som importants a l’hora de cuidar el nostre entorn i les persones que hi viuen. Processos participatius, associacions, voluntariats… Pots fer moltes coses per al barri. Implica-t’hi!

Notícies

Tot el que passa a Ciutat Vella

26 anys dels gegants de la Barceloneta

Entitats. l'Associació de Geganters, Grallers i Bestiari de la Barceloneta, va crear l'any 1991 els gegants de la Barceloneta, que homenatgen i...

Bayt al-Thaqafa, la casa de la cultura i el diàleg

Entitats. Des del 1974, l'entitat treballa per facilitar la integració social, cultural, cívica i política dels immigrants i les immigrants...

Transformació social del Raval a través de les TIC

Entitats. Fa més de 20 anys que l'Associació per a joves Teb treballa per a la promoció de l’autogestió i capacitació del veïnat del barri del Raval.

Aquest estiu fes-te voluntari del Casal del infants!

Entitats. El Casal dels Infants treballa perquè els joves i infants amb dificultats tinguin el màxim d’oportunitats a través de la formació.

Impulsem, compromís contra la exclusió social del Raval

Entitats. L’entitat desenvolupa accions de caràcter integrador en els àmbits educatiu, social i laboral per tal de contribuir a la millora de la qualitat...

Les persianes del Raval, una porta a l'inserció de joves

Inserció. El Projecte Itaka treballa amb joves del Raval contractats per realitzar tasques de manteniment de persianes de comerços.

Fundació Comtal, més de 20 anys transformant la vida dels...

Entitats. L'entitat ofereix suport en el procés educatiu i en la integració social i laboral d’infants, adolescents i joves en situació de risc social.

Mapa entitats