Esteu aquí

Implica-t’hi i participa-hi

Implica-t’hi i participa-hi

Per fer que la vida al barri sigui cada dia millor, comptem amb tu. Per això el districte és un espai obert a la participació, que busca la implicació de tota la ciutadania i dóna suport als veïns i les veïnes que ho necessiten. Tots som importants a l’hora de cuidar el nostre entorn i les persones que hi viuen. Processos participatius, associacions, voluntariats… Pots fer moltes coses per al barri. Implica-t’hi!

Notícies

Tot el que passa a Ciutat Vella

Què és i com pot ajudar-te el Banc de Recursos de Ciutat...

Neix un projecte per compartir recursos entre les entitats del Districte per organitzar esdeveniments.

El punt de compostatge comunitari de la Barceloneta, a...

Sostenibilitat. El punt de compostatge instal·lat a finals de setembre a la Barceloneta ja està al 75% de la seva capacitat.

Accions amb cura

Cultura. Un cicle de tallers artístics que giren al voltant de la recuperació i memòria de la tradicional xarxa de cures del Casc Antic.

SomAtents, periodisme compromès des del Raval

Entitats. El col·lectiu d'acció periodística va se creat el 2012 per desenvolupar un periodisme de responsabilitat social.

Bufem les espelmes amb Tot Raval!

Entitats. Aquesta setmana se celebren els 15 anys de la Fundació Tot Raval amb una festa al Teatre del CCCB que coincideix amb el tret de sortida del...

L'Ateneu Enciclopèdic Popular torna al Raval

Entitats. L’Ajuntament de Barcelona i l’Ateneu Enciclopèdic Popular han signat un conveni de cessió del local situat al carrer de la Reina Amàlia.

La xarxa de cures al barri de Sant Pere i Santa Caterina

Cultura. La creació ART i PART de Sant Pere i Santa Caterina, que reflexiona sobre la història de la xarxa de cures del barri, comença a caminar.

Mapa entitats