Esteu aquí

Ciutat Vella amb l’educació

Notícies

Tot el que passa a Ciutat Vella

Presentació del projecte Prometeus als estudiants de...

Més de 100 estudiants dels dos instituts del Raval es troben a la Seu del Districte amb els estudiants universitaris Prometeus.

Imaginem la plaça Hilari Salvadó

Es remodelarà la pl. Hilari Salvadó amb la participació i proposició d'idees de l'alumnat de 6è de l'escola Mediterrania de la Barceloneta.

Expo-Recerca 2017 Ciutat Vella

El 31 de març va tenir lloc al Museu Marítim de Barcelona l'exposició dels treballs de Recerca que l’alumnat de 2n de batxillerat ha realitzat durant el curs 2016...

Presentat el projecte Apadrina el teu Equipament

En el marc d'una formació per al professorat sobre metodologies educatives s'ha presentat el projecte Apadrina el teu Equipament.

Patis escolars oberts per Setmana Santa

Durant les vacances, el pati de l'institut Pau Claris estarà obert des del 10 al 7 d’abril (ambdós inclosos).

Entrevista a Isabel Gargallo

Hem conversat amb la nova directora de l'institut Milà i Fontanals, una persona molt implicada en la docència i en el barri del Raval.

Xerrades Abril 2017

El programa de "Suport educatiu a les famílies" segueix donant suport a les famílies per aconseguir l’èxit educatiu dels infants i adolescents.

Ciutat Vella amb l'educació

 • Suport educatiu en horari no lectiu

  Suport educatiu en horari no lectiu

  Projectes de caràcter públic o social que destina recursos humans i materials per l’èxit educatiu de la població en edat d’escolarització obligatòria.

 • Projectes singulars

  Projectes singulars

  Dels centres educatius del districte han sorgit projectes singulars en col·laboració amb institucions que potencien la individualitat i les competències de l’alumnat.

 • Suport a les famílies

  Suport a les famílies

  Fomentar la implicació de les famílies (AMPA) en el context escolar enfortint-les, per acompanyar, orientar i estimular l’èxit educatiu dels fills i filles.

 • Serveis educatius

  Serveis educatius

  La clau per fer de Ciutat Vella una escola capdavantera és saber aprofitar els recursos propis, els professionals que hi treballen i les eines que té a l’abast.

Equipaments d’educació

T’interessa: