Esteu aquí

Ciutat Vella amb l’educació

Notícies

Tot el que passa a Ciutat Vella

Ens trobem amb l'Ismael dels Serveis Educatius del MMB

Entrevista. Visitem el Museu Marítim de Barcelona per conèixer el cap dels serveis educatius del museu.

Convivència a les aules en temps de crisi

Sessió de treball. El dilluns 16 d’octubre a les 17.30 h, s'ha organitzat una sessió de treball a la Seu del Districte de Ciutat Vella.

Arrenca ‘Temps per tu’ al Pati Llimona

Lleure. El 30 de setembre s'inicia el servei que facilita la conciliació de la vida laboral, familiar i personal de famílies amb infants amb discapacitat...

Curs d'interculturalitat i participació

AMPA/AFA. El curs tindrà lloc a l'institut Pau Claris els dies 5, 19 i 26 d'octubre per a famílies, membres AFA/AMPA i professorat de Ciutat Vella.

Parlant​ amb la Cristina de l’Equipament Infantil

Entrevista. Des de fa generacions, la Cristina Barbero és una de les persones més coneguda i estimada pels infants de La Barceloneta.

Festa 130 aniversari​

Celebració escolar. A l'escola Sant Joan Baptista del barri de La Barceloneta es prepara una gran festa amb tallers, gegants, grup d'animació, batucada.....

Mostra Fotocol·leccions

Projecte educatiu. En el marc del projecte Apadrina, alumnes de 2n d'ESO de l'institut Miquel Tarradell exposen el seus 'Fotollibres' al CCCB.

Ciutat Vella amb l'educació

 • Suport educatiu en horari no lectiu

  Suport educatiu en horari no lectiu

  Projectes de caràcter públic o social que destina recursos humans i materials per l’èxit educatiu de la població en edat d’escolarització obligatòria.

 • Projectes singulars

  Projectes singulars

  Dels centres educatius del districte han sorgit projectes singulars en col·laboració amb institucions que potencien la individualitat i les competències de l’alumnat.

 • Suport a les famílies

  Suport a les famílies

  Suport per fomentar la implicació de les famílies (AMPA) en el context escolar enfortint-les, per acompanyar, orientar i estimular l’èxit educatiu dels fills i filles.

 • Entrevistes a la comunitat educativa

  El districte compte amb una comunitat educativa compromesa i amb experiència per assolir l'èxit educatiu de les nenes i nens de Ciutat Vella.

Equipaments d’educació

T’interessa: