Esteu aquí

Ciutat Vella amb l’educació

Notícies

Tot el que passa a Ciutat Vella

Jornades de Portes Obertes dels centres educatius

Curs 2018-2019. Durant els mesos de febrer i març, tenen lloc les jornades de portes obertes al centres educatius de Ciutat Vella.

Sessions Entre Famílies 2018

AMPA/AFA. Sessions organitzades amb l'objectiu de poder aconsellar a les famílies que porten per primera vegada el seu fill o filla a l'escola.

Educació en l’adolescència per prevenir els radicalismes...

Conferència. Jaume Funes, psicòleg, educador i periodista, properament a Ciutat Vella, dins el cicle de conferències "Barcelona Educa per la Pau".

Trobada sobre les Estades Formatives del Raval

Formació. Projecte que dona resposta a alumnat de 4t d’ ESO que requereix un temps i un espai de maduració personal fent estades en empreses i entitats.

El primer llagut català construït per estudiants de...

Innovació. Alumnat de l’Institut de Nàutica desenvolupa el primer llagut català amb la col·laboració del Reial Club Marítim.

En l'educació, fem equip!

Curs 2018-2019. El 19 i 21 de febrer, s'han organitzat unes sessions informatives sobre la preinscripció per al proper curs escolar.

Has pensat mai en ser monitor?

Formació. S'ha organitzat el curs de premonitors per a joves entre 15 i 17 anys. Finalitzen les inscripcions el 9 de febrer.

Ciutat Vella amb l'educació

 • Suport educatiu en horari no lectiu

  Suport educatiu en horari no lectiu

  Projectes de caràcter públic o social que destina recursos humans i materials per l’èxit educatiu de la població en edat d’escolarització obligatòria.

 • Projectes singulars

  Projectes singulars

  Dels centres educatius del districte han sorgit projectes singulars en col·laboració amb institucions que potencien la individualitat i les competències de l’alumnat.

 • Suport a les famílies

  Suport a les famílies

  Suport per fomentar la implicació de les famílies (AMPA) en el context escolar enfortint-les, per acompanyar, orientar i estimular l’èxit educatiu dels fills i filles.

 • Entrevistes a la comunitat educativa

  El districte compte amb una comunitat educativa compromesa i amb experiència per assolir l'èxit educatiu de les nenes i nens de Ciutat Vella.

Equipaments d’educació

T’interessa: