Esteu aquí

Ciutat Vella amb l’educació

Notícies

Tot el que passa a Ciutat Vella

Projecte EDUCART pel desenvolupament

Projecte educatiu. Properament, tindrà lloc la presentació de l'audiovisual Educart amb la participació d'infants i joves de centres educatius de Ciutat...

Comencen cursos d'urdú, bengalí i català

Formació. Urdú i bengalí per a infants (8-12 anys) i català bàsic per a adults a l'escola Castella i a l'escola Collaso i Gil, en horari no lectiu.

Espai de diàleg

Cooperació i diversitat. La taula rodona Espai de diàleg va tractar experiències d’èxit en la inclusió en espais de lleure a Ciutat Vella.

Barcelona amb el Dia Internacional de la Ciutat Educadora

Dia Internacional de la Ciutat Educadora. S'han organitzat diferents actes sobre el paper de la ciutat com a context pedagògic.

Curs sobre interculturalitat i participació

Interculturalitat i participació. Assisteixen famílies, professorat i professionals per rebre orientació, recomanacions i eines per afavorir la cohesió...

Premi Smart City Educational Experience

Guardons. Sis alumnes de batxillerat de l'institut Salvat Papasseit guanyen el 1r premi a l'Smart City Educational Experience (SCEDX).

Bar

Tallers per adolescents i joves de secundària

Cooperació i diversitat. Enguany, s'ha iniciat una nova edició del 'Cooperem en la Diversitat'. I com ja sabreu, s'han complert ja cinc anys!

Ciutat Vella amb l'educació

 • Suport educatiu en horari no lectiu

  Suport educatiu en horari no lectiu

  Projectes de caràcter públic o social que destina recursos humans i materials per l’èxit educatiu de la població en edat d’escolarització obligatòria.

 • Projectes singulars

  Projectes singulars

  Dels centres educatius del districte han sorgit projectes singulars en col·laboració amb institucions que potencien la individualitat i les competències de l’alumnat.

 • Suport a les famílies

  Suport a les famílies

  Suport per fomentar la implicació de les famílies (AMPA) en el context escolar enfortint-les, per acompanyar, orientar i estimular l’èxit educatiu dels fills i filles.

 • Entrevistes a la comunitat educativa

  El districte compte amb una comunitat educativa compromesa i amb experiència per assolir l'èxit educatiu de les nenes i nens de Ciutat Vella.

Equipaments d’educació

T’interessa: