Esteu aquí

Ciutat Vella amb l’educació

Notícies

Tot el que passa a Ciutat Vella

Patis Escolars Oberts al barri aquest estiu

Aquest estiu, l'institut Pau Claris obrirà el seu pati del 26 de juny al 31 de juliol oferint activitats de dinamització educativa a l’aire lliure i en família.

Entrevista a voluntariat del programa LECXIT

Entrevista a voluntariat del programa LECXIT que té per objectiu incrementar l'èxit educatiu dels infants a través de la millora de la comprensió lectora.

MUS-E. Espectacle cloenda curs 2016-17

Diversos centres educatius han actuat al CC Convent de St Agustí per celebrar la cloenda del curs escolar del programa MUS-E.

Concert dels Cors de Ciutat Vella 

El passat diumenge 11 de juny, es va celebrar al Palau de la Música el concert de final de curs del projecte dels Cors de Ciutat Vella.

Juguem en Valors

El mes de maig es va organitzar una jornada de 3 dies per fomentar els valors positius de l’esport amb nenes i nens de 5è de primària de les escoles de Ciutat Vella.

Festa d'estiu 2017 "Estiuart"

La festa d’estiu dels Patis Escolars oberts al barri tindrà lloc divendres 9 de juny, de 17 a 18.30 h a l’institut Pau Claris. Us hi esperem!

PictoEscriptura a les escoles de Ciutat Vella

S'acosta el final del curs escolar i les escoles acaben els programes de PictoEscriptura on s'han treballat diferents habilitats lingüístiques.

Ciutat Vella amb l'educació

 • Suport educatiu en horari no lectiu

  Suport educatiu en horari no lectiu

  Projectes de caràcter públic o social que destina recursos humans i materials per l’èxit educatiu de la població en edat d’escolarització obligatòria.

 • Projectes singulars

  Projectes singulars

  Dels centres educatius del districte han sorgit projectes singulars en col·laboració amb institucions que potencien la individualitat i les competències de l’alumnat.

 • Suport a les famílies

  Suport a les famílies

  Fomentar la implicació de les famílies (AMPA) en el context escolar enfortint-les, per acompanyar, orientar i estimular l’èxit educatiu dels fills i filles.

 • Serveis educatius

  Serveis educatius

  La clau per fer de Ciutat Vella una escola capdavantera és saber aprofitar els recursos propis, els professionals que hi treballen i les eines que té a l’abast.

Equipaments d’educació

T’interessa: