Esteu aquí

Ciutat Vella amb l’educació

Notícies

Tot el que passa a Ciutat Vella

Procés creatiu i participatiu a la plaça Víctor Balaguer

Una mostra de collages fets per alumnes de l'escola Àngel Baixeras va tenir lloc per explicar el procés creatiu i participatiu de la pl. Víctor Balaguer.

L'institut Pau Claris ja té el seu propi himne

Aquest curs s'han proposat de fer una cançó que els definís com a centre i que els fes sentir satisfets de pertànyer-hi, i ho han fet en forma d’himne.

Aquest estiu, apunta’t al Voluntariat per la llengua!

Si vols llançar-te a parlar català i el vols practicar de forma natural i distesa. Apunta’t al Voluntariat per la llengua!

Llibret amb els textos guardonats

Enguany, s’han atorgat 12 premis i 5 accèssits a les nenes i nens de Ciutat Vella i els textos guardonats s'han recollit en un petit llibre. Descarrega-te'l!

L’alumnat del Raval participa en Campus Universitaris a l...

Alumnat de 3r i 4t d'ESO dels instituts Milà i Fontanals i Miquel Tarradell participa en els campus d'estiu de la UPF i la UAB.

Curs intensiu de català a l'estiu

Del 3 al 28 de juliol, alumnat de 3r, 4t d’ESO i Batxillerat farà un curs intensiu de català per millorar les seves competències lingüístiques.

Patis Escolars Oberts al barri aquest estiu

Aquest estiu, l'institut Pau Claris obrirà el seu pati del 26 de juny al 31 de juliol oferint activitats de dinamització educativa a l’aire lliure i en família.

Ciutat Vella amb l'educació

 • Suport educatiu en horari no lectiu

  Suport educatiu en horari no lectiu

  Projectes de caràcter públic o social que destina recursos humans i materials per l’èxit educatiu de la població en edat d’escolarització obligatòria.

 • Projectes singulars

  Projectes singulars

  Dels centres educatius del districte han sorgit projectes singulars en col·laboració amb institucions que potencien la individualitat i les competències de l’alumnat.

 • Suport a les famílies

  Suport a les famílies

  Fomentar la implicació de les famílies (AMPA) en el context escolar enfortint-les, per acompanyar, orientar i estimular l’èxit educatiu dels fills i filles.

 • Serveis educatius

  Serveis educatius

  La clau per fer de Ciutat Vella una escola capdavantera és saber aprofitar els recursos propis, els professionals que hi treballen i les eines que té a l’abast.

Equipaments d’educació

T’interessa: