Esteu aquí

eO! Espai Obert

Grup Junts Vedruna (AFA Escola Vedruna Àngels)

 

A principis d'aquest any 2015, l’AFA (Associació de Famílies d'Alumnes) de l’Escola Vedruna Àngels va organitzar, amb el suport de l’escola, un projecte anomenat eO! Espai Obert, un espai de trobada en català per a famílies.

Es tracta d'un taller de català adreçat a les famílies dels nens i nenes de l'escola tots els divendres de 5 a 6 de la tarda. Es convida a berenar a totes les persones que hi participen dins d'un marc distès amb l'objectiu d'acompanyar a tots els pares i mares en la millora de l’ús social del català.

El fet de compartir l’horari i l’espai amb els fills i filles facilita la disponibilitat de les famílies a participar-hi i gaudir d’un moment per crear llaços de complicitat amb diferents agents de l’escola (equip docent, direcció, AFA, famílies i infants).

L'Espai Obert està acompanyat per la Coordinadora d’Associacions per la Llengua Catalana (CAL) dins del Projecte Junts aportant voluntariat. L’horitzontalitat entre els assistents fa que el voluntari o la voluntària també en tregui experiències positives, com tenir la possibilitat de dialogar amb altres cultures i de conèixer-les de més a prop.

Aquest nou espai s'ha rebut amb molta il·lusió i s'espera que de mica en mica, hi haurà cada vegada, més famílies que gaudeixin d'aquest espai gratuït.