Al Casc Antic
hi ha de tot!

Què necessites?

Sobre el web

L’Ajuntament de Barcelona (Districte de Ciutat Vella i Barcelona Activa) impulsa aquest web per a la promoció del comerç del barri de Sant Pere Santa Caterina i la Ribera perquè el veïnat del barri, així com qui hi treballa i qui ve de passeig, conegui la riquesa comercial i empresarial del barri.

Hi trobaràs informació de botigues, petits comerços, grans establiments, bars, restaurants i diferents empreses de serveis del Casc Antic.

Un segon objectiu d’aquest web és fomentar el paper del comerç com a agent dels projectes de cohesió social que es desenvolupen al barri. Per això, el web destaca els comerços que participen a les associacions de comerciants del barri. Properament s’hi destacaran altres interseccions de comerç i vida social, ambiental, cultural i comunitària.

Aquest web ha estat desenvolupat en programari lliure, és adaptable a mòbils i tauletes i la informació que conté està en tres idiomes: català, castellà i anglès.

El gestionem des de Barcelona Activa i Foment de Ciutat. Si tens cap comentari, pots escriure a fomentdeciutat@bcn.cat

Si el que vols però és donar d’alta el teu establiment, fes-ho utilitzant el formulari d’alta. Tots els comerços que figuren a aquest web ho fan mitjançant una autorització signada d’un responsable. Per això, un cop rebem el formulari, et visitarem per verificar les dades i sol·licitar una signatura.