Noves propostes per als caps de setmana d’abril

Cap de setmana. Les propostes a l’aire lliure ens recorden que ja som a la primavera.

La primavera ja és aquí, i els caps de setmana d’abril s’omplen d’activitats a l’aire lliure que no us heu de perdre. L’oferta és àmplia i variada. Aquí us oferim algunes idees.

La Pionera

El 21 d’abril es posa en marxa al barri del Poblenou La Pionera, un espai que pretén donar una primera oportunitat al ric teixit emprenedor i creatiu de la ciutat i ajudar els projectes d’innovació socioeconòmics que impulsen les entitats.

Fira de la Terra

La cultura ecològica i els productes de proximitat es troben a la Fira per la Terra 2018, que se celebra el dissabte 21 i el diumenge 22 d’abril, amb activitats per a tota la família. La 23a edició de la fira tindrà lloc per primer cop a Nou Barris.

Sant Jordi

El dilluns 23 d’abril la ciutat es torna a omplir de llibres i roses amb la celebració de la Diada de Sant Jordi 2018, un dia màgic per gaudir a l’aire lliure. El cap de setmana previ, hi haurà els Diàlegs literaris i la Nit del Drac.

Fira d’Abril

Del 27 d’abril al 6 de maig, la Fira d’Abril torna al parc del Fòrum. Sevillanes, música, parades de tot tipus i gastronomia en una trobada tradicional del mes d’abril a Barcelona.