Cinema que no cal perdre's

Cinema. Diversos festivals coincideixen a la ciutat i projecten obres inèdites a les grans sales.

La tardor és sinònim de festivals de cinema. Aquests dies coincideixen a Barcelona diverses propostes que permeten als espectadors gaudir de films que no arriben a les grans pantalles.

Documentals, llargmetratges, pel·lícules de gènere, curts… Escolliu la millor proposta per acostar-vos al cinema d’una manera diferent:

Festival de Cinema i Drets Humans de Barcelona: El Festival de Cinema i Drets Humans de Barcelona projecta més de 100 obres i dona protagonisme a quatre temes principals: humanitat sostenible, acció col·lectiva, immigrants i igualtat de gènere.

Festival de Cinema Independent de Barcelona, L’Alternativa: El Centre de Cultura Contemporània de Barcelona (CCCB) és la seu principal d’una nova edició del Festival de Cinema Independent de Barcelona. A competició es projectaran deu llargmetratges i quinze curts.

Mostra de Cinema Salut, Drets, Acció: El cicle inclou les projeccions als Cinemes Girona dels documentals La fiebre del oro, Footprint i Nowhere to hide, així com un debat posterior en què directors, experts i testimonis aprofundiran en les temàtiques abordades.

Marató de Cinema Fantàstic i de Terror de Sants, Hostafrancs i la Bordeta: Els amants del gènere fantàstic i de terror tenen una cita al Centre Cívic Cotxeres de Sants, on tindrà lloc la 29a edició de la Marató de Cinema Fantàstic i de Terror de Sants, Hostafrancs i la Bordeta i el 19è Concurs de Curts Fantàstics i de Terror.

El Meu Primer Festival: Arriba l’edició del 2017 d’El Meu Primer Festival, la trobada internacional de cinema per a nens i nenes d’entre 2 i 12 anys. En aquesta edició, s’hi projectaran obres com Le Grand Méchant Renard et autres contes, que inaugurarà la mostra, La revolta dels contes, El recuerdo de Marnie, Les aventures de Pat i Mat o El bosc de Haquivaqui, entre d’altres.

Podeu consultar totes les propostes a la Guia BCN.