Cap de setmana: Un Dia de Nassos, Museu del Disseny i Caminada Internacional

Temps lliure. Festa solidària organitzada pels Pallapupas, jornada familiar “Disseny en família” i proposta per caminar durant dos dies per Barcelona.

Els Pallapupas, una organització dedicada a fer riure els 40.000 infants hospitalitzats, organitzen una festa solidària per recaptar fons. Per la seva banda, el Museu del Disseny ha preparat per al dissabte la jornada "Disseny en família", adreçada a les famílies amb fills de fins a 12 anys. Barcelona serà l'escenari d'una caminada internacional oberta a tothom, per a totes les edats i sense ànim de competició.

Connecta’t al web del Cap de setmana!

Els Pallapupas organitzen des de fa vuit anys Un Dia de Nassos, una festa solidària que té com a objectiu omplir de rialles els hospitals amb els fons recaptats amb la venda d’entrades i nassos de pallasso. Enguany, es poden comprar entrades a meitat de preu a Port Aventura, el Tibidabo, el Zoo, Catalunya en Miniatura i la Granja d’Aventura Park.

Els Pallapupas són un col·lectiu de pallassos i pallasses que treballen en hospitals fent riure els infants i acompanyant les seves famílies en el tràngol de la malaltia. L’objectiu dels Pallapupas és millorar l’estat d’ànim dels malalts i generar un canvi positiu gràcies a l’humor i el somriure.

El Museu del Disseny

El Museu del Disseny organitza aquest dissabte la jornada “Disseny en família”, adreçada a les famílies amb nens i nenes de fins a 12 anys, amb la qual el museu presentarà el programa d’activitats previst per a aquest curs.

Dissabte, les famílies podran gaudir, de forma gratuïta, dels nous tallers que el Museu del Disseny ha programat (“Qui no s’espanta, estampa!”, “Objectes que creen objectes” i Ex-libris, Pitibris), d’un espectacle amb titelles hologràfics de la companyia Holoqué, participar en el joc de construcció Kapla o descobrir el joc de memòria gegant d’objectes d’aquest centre museístic.

Dos dies caminant a Barcelona

La Caminada Internacional de Barcelona (International Walk of Barcelona) és una proposta de dos itineraris a peu, de 20 i 30 quilòmetres, al llarg de dissabte i diumenge pel municipi de Barcelona i les seves rodalies, oberta a la participació de tothom, sense ànim de competició i amb projecció internacional per donar a conèixer les belleses i particularitats de Barcelona i del seu entorn tant als qui hi resideixen com als qui la visiten d’arreu del país i del món.

Els itineraris combinen trams urbans i trams rurals amb dificultat diversa i diferents desnivells. Al final del trajecte, al Centre Cívic Cotxeres de Sants els dos dies té lloc una festa i diumenge s’hi celebrarà l’acte de cloenda de les jornades.