UNICEF i el DiR s'agafen de la mà en la pedalada més solidària

06.10.2017 - 08:10 h

Esdeveniments. La Pedalada UNICEF DiR consta de sis sessions, d'aproximadament una hora cadascuna i té per objectiu recaptar fons per a projectes a l'Àfrica i l'Orient Mitjà

El dissabte 7 d’octubre se celebra un nou esdeveniment esportiu solidari: la Pedaleja per UNICEF. L’organitzador de la jornada, a banda d’UNICEF, és el Club DiR i L’objectiu principal és recaptar fons per destinar-los a projectes de provisió d’aigua potable, a la creació d’instal·lacions de sanejament i a la promoció de pràctiques d’higiene que UNICEF Espanya desenvolupa a l’Àfrica i l’Orient Mitjà.

La participació té un preu de 10 euros i inclou una samarreta tècnica de regal. El 100% dels diners recaptats aniran a parar a aquests projectes. La situació de l’esdeveniment és immillorable i hi convida molt, ja que els participants poden pedalar davant del mar, concretament a la Plaça Rosa dels Vents.

Per tal d’ampliar al màxim la participació, la pedalada es divideix en 6 sessions, d’aproximadament 1 hora cadascuna. (16:00h, 17:00h, 18:00h, 19:00h, 20:00h i 21:00h).