Torna la Titellada de Roquetes

21.09.2017 - 08:09 h

Del 26 al 30 de setembre, espectacles, tallers i exposicions

Del 26 al 30 de setembre, espectacles, tallers i exposicions

És un dels esdeveniments més reeixits de Nou Barris. Des del 2005, la Mostra de Titelles de Les Roquetes (La Titellada), la festa grossa de l’Associació Titellaire de Roquetes, es fa realitat a finals de setembre, envaint, en el bon sentit de la paraula, els carrers del barri. Del 26 al 30 de setembre, places i equipaments oferiran espectacles de caire familiar, exposicions, xerrades, tallers a les escoles i altres activitats, totes amb el món del titella com a eix central.

Aquest projecte arriba ja a la 12a edició amb la voluntat d’oferir als infants de Roquetes un oci creatiu i participatiu, i també una accessibilitat lliure i gratuïta a la cultura popular, representada, en aquest cas, pels titelles. També pretén fomentar la convivència entre veïns en espais oberts com la plaça de les Roquetes o la dels Titellaires que seran, entre d’altres, alguns dels escenaris seleccionats per mostrar els espectacles que faran les delícies de tothom.

L’Associació Titellaire de Roquetes és una entitat sense ànim de lucre que va néixer l’any 2006 amb la intenció de fomentar la convivència i el civisme al barri de Roquetes de Barcelona, a partir de la promoció de la cultura popular i tradicional, tot fent del titella un veritable eix per a la cohesió social.

Us n’adjuntem el programa, les companyies que hi prendran part i la relació dels espais que participen en l’esdeveniment. Que en gaudiu!

Programa de La Titellada 2017

Companyies de La Titellada 2017

Espais de La Titellada 2017