Tast de Nit al Mercat de Sarrià i desena edició Premis Eix de Sarrià

30.10.2017 - 17:10 h

L’Associació de Comerciants de Sarrià organitza la cinquena edició del Tast de Nit, dissabte, 11 de novembre, al Mercat de Sarrià, de les 20 a les 24 h.

L’Associació de Comerciants de Sarrià organitza la cinquena edició del Tast de Nit, dissabte, 11 de novembre, al Mercat de Sarrià, de les 20 a les 24 h.

Per cinquè any consecutiu el veïnat de Sarrià i dels altres barris del districte podran degustar les diferents creacions culinàries que han preparat les parades del Mercat i gaudir de la música en viu. La mateixa nit de dissabte, també tindrà lloc el lliurament de la desena edició dels Premis Eix.

Durant aquesta nit especial, el Mercat de Sarrià ofereix les millors degustacions dels paradistes i atorga els Premis Eix Sarrià on un jurat format per representants de la Generalitat de Catalunya, de L’Ajuntament de Barcelona i del Districte de Sarrià – Sant Gervasi, i entitats del barri i de la ciutat, premien amb tres categories als comerços que integren l’Eix Comercial de Sarrià.

Les tres categories corresponen al Millor comerç de l’Eix, on es premia la qualitat del servei i la innovació; La Veu del carrer, escollit pels veïns i clients del barri; i finalment, el Premi honorífic on es valora un comerç, entitat o persona que hagi fet una tasca de promoció del comerç de Sarrià o hi hagi col·laborat de forma especial.

Més informació

 

Tast de Nit i lliurament X edició Premis Eix de Sarrià

Dissabte, 11 de novembre, de les 20 a les 24 h

Mercat de Sarrià