Per Sant Jordi la Sagrada Família fa festa major

20.04.2017 - 09:04 h

La festa es farà del 21 al 30 d’abril i com sempre la cultura popular hi tindrà un pes destacat amb les activitats que organitzen els esbarts, els castellers, els geganters i els diables del barri.

Un any més, el barri de la Sagrada Família ha sumat forces per oferir una festa major plena d’activitats. Es farà del 21 al 30 d’abril i hi haurà actes per a tots els gustos i per a públic de totes les edats: activitats infantils, curses populars, concerts per als joves… Com sempre, la cultura popular hi tindrà un pes destacat, amb les activitats que organitzen els esbarts, els castellers, els geganters i els diables del barri.

Els actes de cultura popular començaran dissabte a la tarda, amb un taller infantil de diables a càrrec dels Bestialots Espurnats de la Sagrada Família. Un dels moments més esperats de la festa major és el correfoc, que es fa al voltant del temple de la Sagrada Família. Enguany serà dissabte al vespre i comprendrà tabalada, versots i dos correfocs. Primer se’n farà la versió infantil (19.00) i després la d’adults (20.00).

Les activitats continuaran l’endemà amb una diada ben intensa: començarà ben d’hora al matí amb la matinades de festa major i seguirà amb la trobada gegantera. Els gegants de la Sagrada Família, en Pere i la Pepa, faran d’amfitrions i com ja és tradicional la plantada es farà a l’Antiga Fàbrica Estrella Damm i acabarà amb els balls d’honor davant del temple expiatori. Al migdia a la plaça de la Sagrada Família també s’hi farà una mostra de la roda d’esbarts infantils Catalònia i els Castellers de la Sagrada Família, que enguany celebren el 15è aniversari, faran castells.

Programa de la festa major de la Sagrada Família 2017