Patis escolars per a l'ús del veïnat en tots els districtes

13.09.2017 - 09:09 h

Educació. Amb el nou curs escolar, els 70 patis escolars oberts al barri reobren les portes.

Els 70 patis escolars oberts al barri de Barcelona es tornen a posar en marxa a partir del 15 de setembre, en l'horari habitual (horari extraescolar i caps de setmana), com a espais d'ús públic i de dinamització educativa per a infants, adolescents i les seves famílies.

Aquests patis de la xarxa municipal, distribuïts als deu districtes de la ciutat, disposen d’un servei de monitoratge que s’encarrega d’obrir i tancar les instal·lacions dins l’horari previst, de vetllar pel bon ús dels espais i de promoure la relació entre els usuaris. També s’hi organitzen activitats de dinamització educatives (esportives, culturals i artístiques, familiars i maletes pedagògiques amb jocs de taula, contes, etc.) obertes a tothom i d’entrada lliure.

El servei municipal Patis Escolars Oberts al Barri pretén optimitzar l’ús dels centres escolars, potenciar així la seva vessant educativa i social i oferir un context segur i de proximitat on infants i joves de la ciutat, de forma autònoma, i les seves famílies puguin gaudir del temps de lleure amb un servei permanent de monitoratge. El programa està impulsat per l’Institut Municipal d’Educació de Barcelona, amb el suport dels districtes, del Consorci d’Educació de Barcelona i amb la implicació de diverses entitats educatives i socials de la ciutat.

Consulteu aquí adreces, horaris, activitats i altres informacions d’interès.

Info Barcelona