La primavera omple de festa la Barceloneta

16.04.2018 - 11:04 h

Festes. Del 20 d'abril al 27 de maig la Barceloneta acull la nova edició de les Festes de la Primavera, que torna plena d'activitats per a totes les edats i per a tots els públics.

Del 20 d'abril al 27 de maig la Barceloneta rep una nova edició de les Festes de Primavera, que tornen plenes d'activitats per a totes les edats i per a tots els públics.

Música, dansa, teatre, tallers, contes, xerrades, poesia… i moltes coses més són les que s’oferiran a diversos espais del barri com el Centre Cívic  de la Barceloneta, la Biblioteca Barceloneta-La Fraternitat, la plaça Hilari Salvadó, la del Poeta Boscà, entre d’altres.

Entre el seguit d’actes que formen part de les festes, destaquen els que es faran per la Diada de Sant Jordi, un homenatge a Paco Jover, poeta del barri, al Casal de Gent Gran Mediterrània (11 h) i la presentació del capgròs Joan Salvat Papasseit davant la biblioteca (17 h).

Un altre dels actes destacats, serà el que celebrarà el Dia internacional de la Dansa el dia 27 d’abril. Els alumnes de 4t i 5è de les escoles Alenxandre Galí, Mediterrània i Sant Joan Baptista, faran una flashmmob a les 11 h del matí a la plaça del Poeta Boscà, i a les 18 h hi haurà la Mostra de dansa d’infants del Casal Infantil Barceloneta, amb propostes de claqué, acrobàcia i danses urbanes.

El dissabte 5 de maig, sortint a les 9.30 h des del Parc de la Barceloneta, es farà la 4a Marxa EntreNosaltres, una cursa no competitiva en el marc del projecte EntreNosaltres, un espai de treball conjunt entre les associacions de la Barceloneta vinculades amb l’alcoholisme i les drogodependències, que des del 2011 coordina actuacions orientades a la prevenció i atenció d’addiccions al barri.

I el mateix dissabte durant tot el matí, a la plaça del Poeta Boscà, hi haurà el Matinal de Primavera, Vine a la Repla! amb tallers, mostres, jocs infantils i familiars, actuacions de les entitats i projectes de barri.

Consulta el programa de les Festes de Primavera de la Barceloneta en aquest enllaç.